x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Άγριο ξύλο στο κέντρο της Λαμίας- 40 νεαροί συνεπλάκησαν με λοστάρια και καδρόνια

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Αγριο ξύλο έπεσε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Αγίου Νικολάου. Συμφωνα με καταστηματάρχες της περιοχής περίπου 40 άτομα νεαρής ηλικίας από 15 ως 20 ετών συνεπλάκησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με αποτέλεσμα σκληρές εικόνες.

“Το έναν τον είχαν βάλει στο έδαφος και τον χτυπούσαν με κλωτσιές, μπουνιές και αντικείμενα που είχαν στα χέρια τους. Με το που έφτασε η αστυνομία τράπηκαν σε φυγή οι περισσότεροι. 2-3 μόνο έμειναν για να δώσουν εξηγήσεις” έλεγε στο lamianow.gr κάτοικος της περιοχής.

xylo-lamia

Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι της Παρασκευής στην οδό Αγιου Νικολάου στο κέντρο της πόλης και πιο συγκεκριμένα στην Παλαιά Δημοτική Αγορά. Όταν έφτασε η αστυνομία, ομάδες ΔΙΑΣ αλλά και η ασφάλεια και περιπολικά οι νεαροί είχαν εξαφανιστεί στα γύρω στενά. “Είχαμε ξανά επεισόδιο με νεαρούς, δύο ημέρες νωρίτερα. Με λιγότερα άτομα. Τότε δάρθηκαν με τα χέρια. Τώρα κρατούσαν λοστάρια και αντικείμενα” είπε στο lamianow.gr καταστηματάρχης της περιοχής.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software