x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΤΟ «ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ» ΤΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ Ο ΤΣΕΤΣΕΝΟΣ Ρ.ΚΑΝΤΙΡΟΦ ΔΗΛΩΝΕΙ «ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ»!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Ως ειρηνευτική δύναμη για να μην βομβαρδίζουν οι Ισραηλινοί αμάχους με το πρόσχημα της καταστροφής των μαχητών – «Στηρίζουμε την Παλαιστίνη»

Σε μια πρωτοφανή δήλωσή του, ο Τσετσένος ηγέτης Ραμζάν Καντίροφ, «δεξί χέρι» του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν και ο οποίος «πιστώνεται» με την μεγαλύτερη νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία, την κατάληψη της Μαριούπολη, ανακοίνωσε την στήριξή του στους Παλαιστίνιους, στον πόλεμο που εξαπέλυσε η Χαμάς κατά του Ισραήλ, λέγοντας μάλιστα ότι «αν χρειαστεί θα στείλουμε μονάδες για να δράσουν ως ειρηνευτική δύναμη»! 

«Απευθύνω έκκληση στους ηγέτες των μουσουλμανικών χωρών – δημιουργήστε έναν συνασπισμό και καλέστε αυτούς που αποκαλείτε φίλους, την Ευρώπη και ολόκληρη τη Δύση, να μην βομβαρδίζουν αμάχους με το πρόσχημα της καταστροφής των μαχητών.

Υποστηρίζουμε την Παλαιστίνη. Και είμαστε εναντίον αυτού του πολέμου, ο οποίος σε αντίθεση με άλλες συγκρούσεις μπορεί να κλιμακωθεί σε κάτι μεγαλύτερο.

Έχω επισκεφτεί ο ίδιος το Ισραήλ. Και η ειρηνευτική μας αντιπροσωπεία έχει βιώσει από πρώτο χέρι απόπειρες απροκάλυπτης προβοκάτσιας.

Ως εκ τούτου, ζητώ να σταματήσει τόσο ο πόλεμος όσο και κάθε μορφή κλιμάκωσης. Εάν χρειαστεί, οι μονάδες μας είναι έτοιμες να δράσουν ως ειρηνευτική δύναμη για την αποκατάσταση της τάξης και την αντιμετώπιση τυχόν ταραχοποιών», είπε χαρακτηριστικά ο Ρ.Καντίροφ.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software