x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ θα οδηγηθεί ο 24χρονος αλλοδαπός που λήστεψε βενζινάδικο με μπαλτά

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ θα οδηγηθεί ο 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος το βράδυ της περασμένης Παρασκευής λήστεψε βενζινάδικο στο Ηράκλειο Κρήτης με την απειλή μπαλτά!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο νεαρός δράστης βρέθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθεί. Ολοκληρώνοντας την απολογία του, εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, τις προηγούμενες ημέρες ο 24χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ληστρική εκβίαση (κακούργημα), καθώς και για παράνομη οπλοφορία.

 

Ο κατηγορούμενος, το βράδυ της 13ης Οκτωβρίου εισέβαλε σε βενζινάδικο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Κνωσού, στο Ηράκλειο Κρήτης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και, με την απειλή μπαλτά, ζήτησε από τον υπάλληλο τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο.

Ο 33χρονος υπάλληλος, φοβούμενος για τη ζωή του, έδωσε στον δράστη το ποσό των 260 ευρώ που υπήρχαν στο ταμείο. Αμέσως μετά το περιστατικό ξεκίνησαν οι έρευνες των αστυνομικών, οι οποίοι, αξιοποιώντας υλικό από τις κάμερες ασφαλείας κοντινών καταστημάτων, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη, ο οποίος και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στο σπίτι του.

«Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων των αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι ο αλλοδαπός διέπραξε την εν λόγω ληστεία και αφού αναζητήθηκε, συνελήφθη», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. το Σάββατο 14 Οκτωβρίου.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software