x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Συνελήφθη 22χρονος Παλαιστίνιος που ύψωσε σημαία της χώρας του στην πλατεία Συντάγματος

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η Ελληνική Αστυνομία, σχημάτισε δικογραφία εις βάρος ενός 22χρονου Παλαιστίνιου ο οποίος την περασμένη Κυριακή ύψωσε σημαία της χώρας του δίπλα στην ελληνική, σε στύλο φωτισμού στην πλατεία Συντάγματος κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ο 22χρονος από την Παλαιστίνη κατηγορείται με βάση το άρθρο 141 του ΠΚ που προβλέπει:

«Όποιος με πρόθεσή του και με οποιεσδήποτε ενέργειες εκθέτει το ελληνικό κράτος ή σύμμαχό του ή κατοίκους τους σε κίνδυνο αντιποίνων ή εκθέτει σε κίνδυνο διατάραξης τις φιλικές σχέσεις του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του με ξένο κράτος, τιμωρείται με φυλάκιση τριών μηνών μέχρι τριών ετών. Αν τα αντίποινα επήλθαν πραγματικά εξαιτίας των ενεργειών του, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό στο Σύνταγμα με τον Παλαιστίνιο

«Πρωινές ώρες σήμερα, Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, ταυτοποιήθηκε και προσήχθη 22χρονος, υπήκοος Παλαιστίνης, ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο το οποίο αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να υψώνει τη σημαία της χώρας του κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software