x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Κάλυμνος: Κάηκε το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία και δεν το κατάλαβε κανείς

| Ελληνορθοδοξία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Πολίτες που επισκέφθηκαν το εκκλησάκι στο υψηλότερο σημείο της Καλύμνου, ανήμερα των Χριστουγέννων, ενημέρωσαν τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό για τις ζημιές.

Υλικές ζημιές εντόπισαν έκπληκτοι επισκέπτες στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στην Κάλυμνο, που προκλήθηκαν από πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία.

Το εκκλησάκι βρίσκεται σε υψόμετρο 700 μέτρων και είναι από τα υψηλότερα σημεία της Καλύμνου, με τη «μαγευτική» θέα, που έχει μπροστά του όλο το νησί.

Η φωτιά εκδηλώθηκε τις προηγούμενες ημέρες, χωρίς να γίνει άμεσα αντιληπτή και δίχως να είναι γνωστή η αιτία. Την 25η Δεκεμβρίου, επισκέπτες που βρέθηκαν στην περιοχή, είδαν τις ζημιές που υπήρχαν και ενημέρωσαν τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό που έχει επιληφθεί του θέματος, σύμφωνα με το kalymnos-news.gr.

Η πρώτη εκτίμηση, χωρίς να είναι επίσημη, αναφέρει πως η πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί από πτώση κεραυνού, τις προηγούμενες ημέρες που στην περιοχή επικρατούσαν καταιγίδες.

Από το ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω θα πραγματοποιηθεί αυτοψία για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς και προκειμένου να καταγραφούν οι ζημιές.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software