x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Με δάνειο Κασσελάκη και συνδρομή βουλευτών η πληρωμή του «δώρου» στους εργαζομένους στον ΣΥΡΙΖΑ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Το χέρι στην τσέπη έβαλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης,αλλά και στελέχη του κόμματος, προκειμένου να κλείσει θετικά η χρονιά που φεύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εταιρεία των συμφερόντων Κασσελάκη έδωσε δάνειο σε εταιρεία του ΣΥΡΙΖΑ για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ρευστότητας του υπήρχε για τους εργαζομένους τόσο στην Κουμουνδούρου, όσο και στα κομματικά μέσα ενημέρωσης.

Σημειώνεται ότι η «βοήθεια» Κασσελάκη έγινε υπό τη μορφή δανείου, καθώς απαγορεύονται οι δωρεές άνω των 20.000 ευρώ – και βεβαίως, οι ανάγκες στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ μεγαλύτερες από το συγκεκριμένο ποσό.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αρχικά ζητήθηκε δάνειο 10.000 ευρώ από τους βουλευτές του κόμματος για να καλυφθούν οι ανάγκες. Ορισμένοι από τους βουλευτές ανταποκρίθηκαν, όμως είναι άγνωστο το πόσοι ήταν αυτοί.

Τελικά, όταν η κατάσταση έφτασε στο παρά πέντε, ο πρόεδρος ανέλαβε (μέσω εταιρείας συμφερόντων του, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως) να καλύψει το ποσό που ήταν αναγκαίο, προκειμένου να πληρωθεί το «δώρο» των Χριστουγέννων στους εργαζομένους του κόμματος και των ΜΜΕ «Αυγή» και «105,5 στο Κόκκινο».

Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο ίδιος ο Στ. Κασσελάκης είχε μιλήσει στο πρόσφατο παρελθόν για το πρόβλημα ρευστότητας που υπάρχει στο κόμμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι έδωσε «μεγάλο αγώνα» για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

Σε κάθε περίπτωση, δημιουργεί προβληματισμό στον ΣΥΡΙΖΑ η δυσκολία πληρωμής των εργαζομένων – και για τον λόγο αυτό εξετάζονται πιθανές επιλογές προκειμένου να υπάρξει οριστική λύση στο ζήτημα αυτό.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software