x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ας κρατήσουν οι χοροί...

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Γράφει ο Αλέξανδρος Ζερβέας,

μέλος του Πανελληνίου Πολιτικού Συμβουλίου,

υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών

Η διεφθαρμένη ελίτ και το δύσμορφο τέκνο της, το Σύστημα, εφευρίσκουν πάντοτε πονηρά τεχνάσματα ώστε να εξαπατούν τον όχλο και να τον κρατούν υπό τον έλεγχό τους. Στην Πατρίδα μας έχουν χρησιμοποιήσει- με ιδιαίτερη ομολογουμένως επιτυχία- το τέχνασμα της πατριδοκαπηλίας. Η τακτική είναι απλή και αποτελεσματική: Πρόκληση τεχνητού θορύβου με την αρωγή των Μέσων Μαζικής Εξαπατήσεως γύρω από το όνομα ενός προσώπου το οποίο υπήρξε γέννημα του Συστήματος και της διεφθαρμένης ελίτ αλλά, ω του θαύματος, ανέωξε οφθαλμούς και αποφάσισε να αρχίσει ανένδοτο αγώνα κατά των γεννητόρων του. Ένα τέτοιο πρόσωπο, ενδεικτικό αυτής της κατηγορίας ανθρώπων και νοητική αφορμή για την γραφή του παρόντος είναι και η άρτι μετανοηθείσα νεοδημοκράτισσα πολιτεύτρια από τη Θεσσαλονίκη.

Η αρχόντισσα των φωτογραφικών φίλτρων τόσα χρόνια εκθείαζε τις πεφωτισμένες ηγεσίες της Νέας Δημοκρατίας, ενός κόμματος ξεκάθαρα συστημικού και αντιεθνικιστικού. Με πάθος υπερασπιζόταν τις αρχές του λιμπεραλισμού, όπως με πάθος πανηγύρισε την καταδίκη των Εθνικιστών τον Οκτώβριο του 2020. Σάρξ εκ της σαρκός της προδοτικής φιλελεύθερης παρατάξεως, παριστάνει τώρα την απολογήτρια του τριπτύχου «Πατρίδα- Θρησκεία- Οικογένεια». Οφείλω να ομολογήσω ότι είχε ισχυρά πρότυπα των οποίων τον πατριδοκάπηλο βηματισμό φρόντισε να μιμηθεί. Πρώτος διδάξας ο Καρατζαφέρης. Αφήνοντας πρωτοφανείς αιχμές για τις ερωτικές προτιμήσεις του τότε αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας οδήγησε εαυτόν στην ατραπό της διαγραφής, ώστε να ιδρύσει το διαβόητο ΛΑ.Ο.Σ..  Η διεφθαρμένη ελίτ τον κρατούσε ως χρυσή εφεδρεία ή μάλλον ως χρυσό δεκανίκι, μέχρι την υπερψήφιση του πρώτου εθνοκτόνου Μνημονίου. Τότε έπρεπε να εξοφλήσει τα πολιτικά γραμμάτια και να στηρίξει το Σύστημα. Και αυτό έπραξε σφραγίζοντας παράλληλα την πολιτική του καταδίκη. Ήταν ανάγκη, λοιπόν, να καλυφθεί το κενό στον χώρο των πατριδοκάπηλων. Ήταν η ώρα του λάτρη των στρατιωτικών στολών, Παναγιώτη Καμένου.  Μαζί με τον Τσίπρα πλειοδότησαν σε αντιμνημονιακή συνθηματολογία για να αναρριχηθούν στην εξουσία. Αφού τα κατάφεραν, πρόδωσαν το γενναίο ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 με τελικό αποτέλεσμα την υπερψήφιση ενός τρίτου οικονομικού μνημονίου κατ’ εντολή της Μέρκελ.

Σήμερα, δύο πολιτικοί φορείς αυτοπαρουσιάζονται ως οι πολύφερνες νύφες του Μητσοτάκη. Ο ένας του εξολοθρευτή της φαλάκρας και εκδότη των επιστολών του Ιησού Χριστού, Βελόπουλου, ο άλλος της ανίερης πρώην τριάδος της… γραφικότητας. Ο μεν πρώτος κατά έμμεσο τρόπο κλείνει πονηρά το μάτι στον Μητσοτάκη για μια μετεκλογική συνεργασία, οι δε άλλοι δίχως ίχνος ντροπής ομολογούν ότι στόχος τους είναι η συγκυβέρνηση με την Νέα Δημοκρατία. Ο Βελόπουλος ψήφισε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στηρίζοντας την επιβληθείσα υπό του καθεστώτος Μητσοτάκη υγειονομική δικτατορία, ψήφισε τον νέο εκλογικό νόμο με τον οποίον επανέρχεται η νοθεία της λαϊκής βουλήσεως μέσω της ενισχύσεως του πρώτου σε ψήφους κόμματος με επιπλέον έδρες, ενώ ας μην ξεχνάμε και το ένοχο παρελθόν του όταν ως βουλευτής του Καρατζαφέρη υπερψήφισε το πρώτο Μνημόνιο. Από την άλλη ο κατά κόσμον δημοσιογράφος ονειρεύεται να δει μαύρο Εύζωνα στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ο δεύτερος επιθυμεί να δίδονται παιδία σε ζευγάρια κίναιδων και ο τρίτος ζητούσε την κατ’ οίκον φυλάκιση όσων δεν έχουν εμβολιαστεί. Αλήθεια, σε τι διαφέρουν οι πολιτικές θέσεις των προαναφερθέντων από αυτές του Μητσοτάκη;

Εναντίον των πατριδοκάπηλων, εναντίον των πολιτικών δεκανικιών του Συστήματος ίσταται μόνο ένας πολιτικός σχηματισμός: Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ. Ιδρυθέν υπό του αδίκως φυλακισθέντος στις φυλακές υψίστης ασφαλείας  Δομοκού, Ηλία Κασιδιάρη, μάχεται από την αρχή της ιδρύσεώς του κατά της διεφθαρμένης ελίτ και του ανθελληνικού Συστήματος. Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν θα δείτε εκπροσώπους μας στους τηλεοπτικούς διαύλους της πλουτοκρατίας, ούτε τις πολιτικές μας θέσεις και προτάσεις σε εφημερίδες και ιστοσελίδες ελεγχόμενες από το καθεστώς Μητσοτάκη. Θα δείτε όμως τα δεκανίκια. Είναι χρέος όλων μας, χρέος προς τις γενιές του μέλλοντος και του παρόντος, να ενημερώσουμε συγγενείς, φίλους, γνωστούς για το ποιόν των πατριδοκάπηλων. Πρέπει να γνωστοποιήσουμε σε όλους τους Έλληνες ότι πίσω από το γυαλιστερό  προσωπείο του πατριώτη κρύβεται το αποκρουστικό πρόσωπο της πατριδοκαπηλίας. Όπως επίσης χρέος όλων μας είναι να μετατραπούμε σε αποστόλους των Ιδεών του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ. Του μοναδικού κόμματος που αποτελεί κίνδυνο, θανάσιμο κίνδυνο, για την επιβίωση της διεφθαρμένης ελληνόφωνης ελίτ.

 Υ.Γ. Όταν έγραφα το παρόν έγινε γνωστή η διαγραφή του 0% από το… 0%. Πατριδοκάπηλοι, ένα μεγάλο πολιτικό τσίρκο.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software