Ο

Ο "Αντίχριστος" θα γεννηθεί στην Ελλάδα και θα είναι παιδί λαθρομετανάστη!!!

Αφιερωμένο -λέει- στο προσφυγικό είναι το εξώφυλλο του περιοδικού ΤΙΜΕ για το επετειακό τεύχος του 2017, το οποίο και θα κυκλοφορήσει στις 26 Δεκεμβρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι Τούρκοι θέλουν να… ανασχηματίσουν τα σύνορά μας

Μέσα στο… κλίμα των ημερών οι γείτονές μας θέλουν να «ανασχηματίσουν» τα σύνορα, κλιμακώνοντας τις προκλήσεις τους στο Αιγαίο. Λίγες ώρες μετά το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλια, από το Αγαθονήσι τουρκικά μαχητικά τύπου F-16 παρενόχλησαν το πρωί ελληνικό Super Puma που εκτελούσε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στο Αγαθονήσι. Το γεγονός, μάλιστα, ότι στην περιοχή δεν υπήρξαν ποτέ ναυαγοί, βάζει σε βάσιμες υποψίες το Πεντάγωνο ότι οι Τούρκοι «έστησαν» το περιστατικό για να κάνουν το… κομμάτι τους. Προκλητικό περιστατικό σημειώθηκε και λίγο μετά την αναχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας από το νησί, οπότε και δύο οπλισμένα τουρκικά Φάντομ πέταξαν ψηλά πάνω από το Φαρμακονήσι.
Η Άγκυρα επιθυμεί να στήσει σκηνικό Ιμίων στην περιοχή, αλλά με μια «ποιοτική» διαφορά: αυτή τη φορά δεν ορέγεται βραχονησίδες με κατσίκια, αλλά κατοικημένα νησιά. Κατά τ’ άλλα η ένδοξη εξωτερική μας πολιτική ζει και βασιλεύει και από τους ανασχηματισμούς διαφεύγει!

Διαφημιση

Ενδιαφέρεστε να διαφημιστείτε στην ιστοσελίδα μας ή στην εφημερίδα μας;Πατήστε Εδώ!

Συνδεθειτε μαζι μας

Επιλέξτε παραπάτω το δίκτυο που σας ενδιαφέρει.

Κατηγοριες

Βρίσκεστε εδώ: Home