x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ελεύθερη Ώρα

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔOΥΛΟΣ: Ο ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ

Παρήλθαν ήδη 14 έτη από την αποφράδα ημέρα της 28ης Ιανουαρίου 2008 κατά την οποία εκοιμήθη ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος. Εκείνος ο εμπνευσμένος Κληρικός ο οποίος εισήλθε για πάντα στις καρδιές των Ελλήνων κι έμεινε στην Ιστορία, ως ο άνθρωπος που τόλμησε να συγκρουστεί με το εθνομηδενιστικό και αθεϊστικό κατεστημένο, κηρύττοντας από την πρώτη έως την τελευταία ημέρα της πρωτοκαθεδρίας του, για το μεγαλείο των Ελληνορθόδοξων Ιδεωδών. Επρόκειτο για τον ανυπέρβλητο Εθνικοθρησκευτικό Ηγέτη, ο οποίος από  τις  πρώτες ημέρες της εκλογής του, έδειξε τη διάθεσή του να εναντιωθεί  στα  κακώς  κείμενα του συστήματος, δίδοντας ελπίδες αλλά και δύναμη στον ελληνικό λαό να αγωνιστεί με μεγαλύτερο πάθος για την διαφύλαξη Αρχών και Αξιών που κινδύνευαν και κινδυνεύουν να εξαφανιστούν εξαιτίας των εγχωρίων οργάνων της Νέας Τάξεως, που κατόρθωσαν να ανελιχθούν και να διαβρώσουν τον ιστό της ελληνικής κοινωνίας.

          Ο Γνήσιος Πατριώτης και Υπερήφανος Θρακιώτης Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, ήταν εκείνος ο οποίος υλοποίησε  την  μεγάλη απόφαση παρoχής επιδόματος από την Εκκλησία, στις Θρακιώτικες Χριστιανικές Οικογένειες που  θα τεκνοποιούσαν για τρίτη φορά, προκειμένου να αποκτήσουν το κίνητρο να διευρύνουν τα μέλη τους, θωρακίζοντας ακόμη περισσότερο αυτήν την ευαίσθητη περιοχή της Ελλάδος, στην οποία δρα το τουρκικό προξενείο. Επί των Λαμπρών Ημερών αυτού του Χαρισματικού Ανθρώπου, οι  Εκκλησίες υπεδέχοντο  επί  καθημερινής βάσεως χιλιάδες νέων, χάρις τις άριστες  σχέσεις  που  φρόντισε  να  οικοδομήσει  με την Νεολαία. Σχέσεις βασισμένες  στην  ανιδιοτέλεια, τοποθετημένες σε στέρεες βάσεις, που αναπτύχθηκαν χωρίς πειθαναγκασμούς, ρουσφέτια και κούφια κηρύγματα, αλλά με σωστές παραινέσεις και αναγνώριση από μέρους του, της αξίας της Νέας Γενιάς μέσα στην ελληνική κοινωνία.

          Ο  Μακαριστός Χριστόδουλος κατόρθωσε στα δέκα χρόνια, που παρέμεινε στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο ήτοι από το 1998 έως το 2008, να φέρει την Εκκλησία στο προσκήνιο  της  επικαιρότητος  και  να αποδείξει και στον πλέον δύσπιστο, ότι ο Ορθόδοξος Κλήρος θα γεννά πάντα ρασοφόρους με προδιαγραφές να μετατραπούν σε έναν Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, σε έναν Παπαφλέσσα, έναν Αθανάσιο Διάκο, έναν Γρηγόριο τον Ε΄ και έναν Χρυσόστομο Σμύρνης, όταν πρόκειται για την υπεράσπιση της Πίστεως και της Πατρίδος. Κατόρθωσε να αποκτήσει ο ίδιος καθολική αποδοχή από τον λαό, χάρις την Αξία του ως Φλογερός Πατριώτης και Ενάρετος Άνθρωπος. Η δημοφιλία του όμως δημιούργησε και εχθρούς. Ανθρώπους προερχόμενους από το σύστημα οι οποίοι έδρασαν με στόχο την κηλίδωση του θεσμού της Εκκλησίας και την  αποθρησκοποίηση των Ελλήνων, ξεκινώντας από την επιβολή της υποχρεωτικής μη αναγραφής του θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες και την προσπάθεια καταργήσεως των Θρησκευτικών στα σχολεία, την εποχή του «εκσυγχρονιστικού» ΠΑΣΟΚ και της κυβερνήσεως Σημίτη. Η αγωνιστικότητά του για την προστασία της Ελληνορθοδοξίας έφθασε στο απόγειό της με την διεξαγωγή δύο πολυπληθών Λαοσυνάξεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το 2000 και την συλλογή τριών και πλέον εκατομμυρίων υπογραφών για την διενέργεια δημοψηφίσματος για το θέμα των ταυτοτήτων. Ακόμα και την περίοδο της σοβαρής ασθενείας του, δίδαξε αγάπη, πίστη και δύναμη, δίδοντας ελπίδα σε χιλιάδες αρρώστους.

          Σήμερα, σε εποχές πρωτόγνωρης οικονομικής και εθνικής κρίσεως, που Έθνος και Λαός βάλλονται πανταχόθεν και ανατρέπονται καθημερινά παντός είδους εθνικά κυριαρχικά, αλλά και ανθρώπινα δικαιώματα, το κενό του φαντάζει τεράστιο και δυσαναπλήρωτο. Μας λείπει έντονα η πατρική παρουσία του και ο στιβαρός λόγος του. Μας έλειψε τότε, που αναζητούσαμε ματαίως ένα ισχυρό αντίβαρο, ήτοι την εποχή που οι αριστεριστές του ΣΥΡΙΖΑ αντιμετώπιζαν με ακόμη μεγαλύτερη σκληρότητα την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη, έχοντας ως στόχο να μετατρέψουν την Ελλάδα σε χώρα ουδετερόθρησκη. Μία εποχή ανομίας και ελλιπούς δημοσίας τάξεως που οι τοποθετήσεις εμπρηστικών μηχανισμών έξω από Ιερούς Ναούς ήταν επαναλαμβανόμενο φαινόμενο, ενώ μέσα στα Υπουργεία, πιο εύκολα θα συναντούσε κανείς κάδρα του Βελουχιώτη, παρά τις Εικόνες Της Βρεφοκρατούσας Παναγιάς μας. Μας έλειψε όμως και επί της σημερινής κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία με την ανοχή της Ιεραρχίας, έλαβε σκληρά μέτρα την Άνοιξη του 2020, που εστράφησαν κατά της Ορθοδόξου Πίστεως, ένεκα της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού. Μέτρα όπως η προσωρινή παύση των Ιερών Λειτουργιών, η απαγόρευση της Θείας Μεταλήψεως καθ' όλη την διάρκεια εφαρμογής των υγειονομικών μέτρων και του κτυπήματος των καμπανών των Εκκλησιών καθ’ όλη την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδος των Θείων Παθών, καθώς και το πρωτοφανές φαινόμενο της απαγορεύσεως παραλαβής του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ από τους Πιστούς.  

          Αν ο Μακαριστός Χριστόδουλος ευρίσκετο εν ζωή, είναι βέβαιο πως θα ανθίστατο έντονα και αποφασιστικά στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους λοιπούς προθύμους. Θα αντιδρούσε δυναμικά σε οποιαδήποτε ενδοτική διάθεση που θα εστρέφετο κατά των Εθνικών Δικαίων. Θα ξεκινούσε σκληρό αγώνα κατά του ισλαμικού εποικισμού της Πατρίδος μας και της αντικαταστάσεως των Ελλήνων από αλλογενείς και αλλόθρησκους. Θα αντιτίθετο με κάθε τρόπο στον διχαστικό διαχωρισμό των Ελλήνων Ορθοδόξων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Θα ξεσήκωνε τον Ελληνικό Λαό για όλα τα κακώς κείμενα, όπως έπραξε στις Λαοσυνάξεις για τις Ταυτότητες. Ο Εμπνευσμένος και Φωτισμένος Πνευματικός Ηγέτης της Ελληνορθοδοξίας, είναι βέβαιο ότι σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που διανύει η Πατρίδα μας, θα είχε κληθεί από τον ίδιο τον Ελληνικό Λαό ώστε να αποτελέσει την Χρυσή Εφεδρεία που θα υπερνικούσε τον διαχέοντα εθνομηδενισμό. Δεκατέσσερα έτη μετά την εκδημία του, η Ελλάς παρουσιάζει σοβαρό έλλειμμα ηγετών σε κάθε τομέα της εθνικοκοινωνικής και πνευματικής ζωής, γεγονός που αποτελεί έναν εκ των βασικοτέρων λόγων και αιτιών της γενικότερης παρακμής που επικρατεί.  

          Χάσαμε τον Χριστόδουλό μας. Ας μη χαίρονται όμως οι θιασώτες της Νέας Τάξεως, ότι μείναμε χωρίς Πνευματικό Ηγέτη και μπροστάρη του Έθνους και επομένως θα γίνουμε εύκολη βορά της αδηφαγίας τους. Ο Πνευματικός Σπόρος των Ελληνοκεντρικών Ιδεών που ο ίδιος έσπειρε ήταν πανίσχυρος και σύντομα θα αναδυθούν στην επιφάνεια οι Νέοι Φλογεροί Έλληνες για να συνεχίσουν το Θεάρεστο έργο της διασώσεως και της διαδόσεως των Εθνικών Ιδεωδών της Πατρίδος μας. Μαχητές που έχουν κληρονομήσει από εκείνον σαν πολύτιμη παρακαταθήκη, τους Αγώνες και το Έργο του για μια Ένδοξη Ελλάδα και με αυτά τα εφόδια, αυτοί που πίστεψαν σε αυτόν και τις προθέσεις του, θα έχουν την φαρέτρα τους γεμάτη με πολύτιμα επιχειρήματα, ούτως ώστε να αντιμετωπίσουν επιτυχώς, όσους με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους βυσσοδομούν ενάντια σε Πίστη και Πατρίδα.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ. ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ.

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software