x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ελεύθερη Ώρα

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ

Την περασμένη εβδομάδα κατέφθασαν στην 332 Μοίρα στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας, ξεκινώντας από την Γαλλία, κατευθυνόμενα από Έλληνες Πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας μας, τα έξι πρώτα μαχητικά αεροσκάφη τύπου RAFALE τα οποία αγόρασε η Ελλάς από την Γαλλία στα πλαίσια των επιβεβλημένων στρατιωτικών εξοπλισμών που οφείλει να προβαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα η Πατρίδα μας. Ομολογουμένως, πρόκειται για μία εθνικά ωφέλιμη πολιτικοστρατιωτική κίνηση, χάρις την οποία βελτιούται σημαντικά η Στρατιωτική Ισχύς της Ελλάδος στον κρίσιμο γεωπολιτικό χώρο του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου. Η Ελλάς, θα προμηθευτεί συνολικά 24 RAFALE, ώστε οι Άξιοι και εμφορούμενοι από τα Ύψιστα Ιδανικά της Ελληνικής Φυλής Πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας μας που αδημονούν να τα χειριστούν, να γράψουν Νέες Χρυσές Σελίδες Εθνικού Κλέους στους Ελληνικούς Ουρανούς, όταν αυτό απαιτηθεί, αναχαιτίζοντας και δίδοντας σκληρά μαθήματα στους Τούρκους και σε κάθε άλλον επίδοξο εισβολέα.

          Είναι αυτονόητο πως κάθε νουνεχής Έλλην Πατριώτης, ανεξαρτήτως κόμματος, πλημμυρίζεται από συναισθήματα Εθνικής Υπερηφάνειας όταν βλέπει πως η Πατρίδα του εξοπλίζεται, θωρακίζεται και παράσχει ηυξημένη Εθνική Ασφάλεια στον Ελληνικό Λαό. Ασφαλώς, η συγκεκριμένη θετική εξέλιξη πιστώνεται στο περιορισμένο ενεργητικό της παρούσης κυβερνήσεως. Μίας κυβερνήσεως όμως, η οποία στον τομέα της Εξωτερικής Πολιτικής συνεχίζει την παράδοση της φοβικής στάσεως απασών των ελληνικών κυβερνήσεων απέναντι στην Τουρκία. Μία φοβική πολιτική που έχει ως αποτέλεσμα την ατολμία ως προς την άσκηση των αναφαίρετων κυριαρχικών δικαιωμάτων μας, απορρεόντων και κατοχυρωμένων από το Διεθνές Δίκαιο. Κυριαρχικά δικαιώματα όπως είναι η επέκταση των χωρικών μας υδάτων από τα 6 στα 12 ναυτικά μίλια στο Αιγαίο Πέλαγος και την θαλάσσια περιοχή της Κρήτης, αδιαφορώντας για τις άναρθρες κραυγές των «Γκρίζων Λύκων» της Τουρκίας. Κυριαρχικά δικαιώματα όπως η εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών μας και η ανακήρυξη Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (Α.Ο.Ζ.), ούτως ώστε μαζί με την αντίστοιχη της Κύπρου, να δημιουργηθεί η λεγόμενη Α.Ο.Ζ. του Ελληνισμού, γεγονός που εάν πραγματοποιηθεί, θα ακυρώσει πλήρως το ψευτοτουρκολιβυκό σύμφωνο. Είναι βέβαιο άλλωστε, ότι για την περαιτέρω ισχυροποίηση της Εθνικής Αμύνης, βασικός παράγων είναι ο διαρκής εξοπλισμός της Χώρας με οπλικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας σε Ξηρά, Θάλασσα και Αέρα. Παράλληλα με την αγορά Όπλων όμως, καθίσταται απαραίτητη η ενδυνάμωση της Ελληνικής Βιομηχανίας Όπλων η οποία στήριζε ανέκαθεν την εξοπλιστική προσπάθεια της Ελλάδος. Εξάλλου, σε μία εποχή ανεξέλεγκτης τουρκικής επιθετικότητος, δέον να περιθωριοποιηθούν οι αντεθνικές φωνές που αντιτίθενται στην εθνική θωράκιση, χαρακτηρίζοντας τους εξοπλισμούς, προϊόν μιλιταριστικής διαθέσεως.

          Όπως ανεμένετο, ο αριστερίστικος ιδεοληπτικός χώρος που είναι υπέρμαχος του ανθελληνικού «δόγματος» ότι «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια» και ότι «δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα», καταφέρθηκε κατά της αγοράς των RAFALE, υποστηρίζοντας ότι προέχουν οι κοινωνικές και όχι οι στρατιωτικές δαπάνες, οι οποίες όμως εξασφαλίζουν την Ειρήνη, ώστε να δύναται να ανθίσει και η Κοινωνική Ευημερία. Για την Αριστερά άλλωστε, τέτοιου είδους κινήσεις ταυτίζονται με τον ιμπεριαλισμό και όχι με την εφαρμογή του Αμυντικού Δόγματος. Επιπλέον, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ενοχλήθηκε ακόμη και για τον Αγιασμό των νέων Αεροπλάνων και την Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου κατά την τελετή παραλαβής στην Τανάγρα, χαρακτηρίζοντας την εκδήλωση «κιτς», αποδεικνύοντας ότι η Αριστερά μισεί κατά τρόπο συμπλεγματικό την Ελληνορθοδοξία, τάσσεται κατά κάθε έννοιας του Έθνους, απεχθάνεται τις Ένοπλες Δυνάμεις και ονειρεύεται μία πολυπολιτισμική ισλαμοποιημένη Ελλάδα, με Έλληνες χωρίς Εθνικό Φρόνημα και Ορθόδοξη Πίστη. Εν ολίγοις, Τούρκοι και εγχώριοι Αριστεροί επέδειξαν την ίδια στάση, ενοχλούμενοι αμφότεροι σφόδρα, ένεκα της αγοράς των RAFALE.

          Δυστυχώς όμως, πέραν της αριστερίστικης κυβερνητικής εποχής του ΣΥΡΙΖΑ (2015-2019), η Εθνική Πολιτική αγνοείται και επί της «κεντροδεξιάς» κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας, η οποία από το 2019, επιδεικνύει ένα περίεργο μίγμα αριστερίστικων και «δικαιωματιστικών» πολιτικών πρακτικών. Κι ενώ ως οφείλαμε, επικροτήσαμε για το Συμφέρον του Έθνους, την κυβερνητική προσπάθεια ως προς τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς, παρατηρούμε με θλίψη, ότι η ανωτέρω εθνική στάση δεν εφαρμόζεται ούτε κατ’ ελάχιστον, στο πεδίο της αντιμετωπίσεως της λαθρομεταναστεύσεως. Στον ακριτικό Έβρο, τις τελευταίες ημέρες διαδραματίστηκε ένα πραγματικό θρίλερ που αφορούσε αφενός μεν την απαράδεκτη απόφαση της κυβερνήσεως του Κυριάκου Μητσοτάκη να επεκτείνει την δομή λαθρομεταναστών πλησίον των ελληνοτουρκικών συνόρων στο ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου, αφετέρου δε, τους Ομηρικούς Αγώνες των Ελλήνων Πατριωτών του Έβρου και πλήθους Πατριωτικών Οργανώσεων που αντιτάχθηκαν στην ανωτέρω κατασκευή. Χάρις το πείσμα και τον Πατριωτισμό του Ηρωικού Έβρου, το κυβερνητικό εγχείρημα προς το παρόν «πάγωσε», πλην όμως απαιτείται εγρήγορση και ετοιμότητα. Η συνολική στάση της Ν.Δ. στο ανωτέρω ζήτημα προκαλεί αλγεινή εντύπωση και περνά το αντιφατικό μήνυμα ότι ενώ η κυβέρνηση στις αρχές του 2020 υπερασπιζόταν μέσω των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας τα ελληνικά σύνορα, ώστε να μην εισβάλουν στην Ελλάδα εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών, κατευθυνόμενοι από την Τουρκία και να αλλοιώσουν αμετάκλητα την ήδη βληθείσα Εθνική Ομοιογένεια της Πατρίδος μας, σήμερα, δύο έτη αργότερα, συνεχίζει να διατηρεί στον Έβρο δομές λαθρομεταναστών, διακινδυνεύοντας την Εθνική Ασφάλεια. Αυτού του είδους τα διαλυτικά φαινόμενα, προφανώς δεν βοηθούν στην σφυρηλάτηση ισχυρού Εθνικού Φρονήματος. Το μεταπολιτευτικό κράτος αλλοιώνει μεθοδικά την Εθνική Ομοιογένεια της Πατρίδος, ανεχόμενο την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών και προσπαθώντας να επιβάλει τις νοσηρές αντιλήψεις του εθνομηδενισμού και του «δικαιωματισμού», κατακρίνει ως ρατσιστή, ακροδεξιό και μισαλλόδοξο, κάθε Έλληνα Πατριώτη που ανθίσταται στην παρακμή.

Τα RAFALE ήλθαν για να ενισχύσουν την Εθνική Άμυνα της Ελλάδος. Η Άριστη Στρατιωτική κατάρτιση και το Ακμαίο Φρόνημα των Στελεχών του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας, είναι δεδομένα και σε συνδυασμό με τα κατάλληλα οπλικά συστήματα, εγγυώνται Αξιόμαχες Ένοπλες Δυνάμεις. Η αίσια έκβαση όμως ενός επικείμενου Πολέμου δεν είναι βεβαία, έστω και αν εξοπλιζόμεθα στρατιωτικά διότι το Υψηλό Εθνικό Φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων, δεν υφίσταται στις τάξεις μεγάλης μερίδος της Ελληνικής Νεολαίας, ελλείψει της ενδεδειγμένης Εθνικής Παιδείας. Μία Παιδεία που δεν διδάσκει στα παιδιά μας τις Αξίες της Ελληνορθοδοξίας, έχει απαλείψει από τα βιβλία της Ιστορίας την Εθνική Θυσία του Παύλου Μελά και την Ποντιακή Γενοκτονία, ενώ αναλώνεται στην προπαγάνδα των «έμφυλων ταυτοτήτων» και κάθε εθνοαποδομητικής θεωρίας.

Ο Ψυχισμός, ο καλλιεργημένος από το Κράτος Πατριωτισμός, η Εθνική Ιδεολογία και το Ηρωικό Πρότυπο που φώλιαζαν στις καρδιές των Ελληνόπουλων, μαζί με τους πυρετώδεις εξοπλισμούς που είχαν συντελεστεί την περίοδο 1936-1940 επί της εμπνευσμένης Ηγεσίας του Ιωάννη Μεταξά, υπήρξαν οι παράγοντες που δημιούργησαν το Ελληνικό Έπος του 1940-1941. Αυτό απαιτείται να συμβεί και τώρα. Στρατιωτικοί Εξοπλισμοί, αποδυνάμωση εσωτερικών κινδύνων και Έξαρση Πατριωτισμού που θα εμπεδωθεί από μία Πατριωτική Ηγεσία, η οποία θα εξασφαλίσει την Ασφάλεια και την Ελευθερία των Ελλήνων αλλά και την Εκπλήρωση των Πεπρωμένων της Ελληνικής Φυλής, όταν οι καιροί το επιτρέψουν.   

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software