Η εν πολλαίς αμαρτίες ΄Ελενα Ακρίτα….

0
0
0
s2smodern

Η εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα Ελενα Ακρίτα, ενοχλήθηκε με το υπέροχο εξώφυλλο της Ελεύθερης Ώρας που παρουσίαζε αιμοραγούντα τον Μ.Αλέξανδρο, επειδή το άγαλμα ήταν του Δαυίδ του Μιχ. Αγγελου!

Και ενώ το εξώφυλλό μας εντυπωσίασε την κοινή γνώμη, ιδιαιτέρως για τον συμβολισμό του, η πασιονάρια της δημοκρατίας δεν συγχώρεσε την καλλιτεχνική δημιουργία του γραφίστα που έκανε τη δική του υπέρβαση! Παρόλο που η κα Ακρίτα είναι συγγραφέας δεν συγχώρεσε την δημιουργία του καλλιτέχνη κι έβγαλε τη χολή της στο ιστολόγιο απαντώντας θρασύτατα σε όποιον είχε αντίθετη άποψη με τη δική της….

΄Εφτασε μάλιστα και σε υπερβολές και χαρακτηρισμούς ανεπίτρεπτους για μία δημοσιογράφο εναντίον της εφημερίδας μας και όσων την υποστήριξαν….

Συναδελφικά λέμε στην κα Ακρίτα να προσέχει το βίο και την πολιτεία της όπως και τα αμαρτωλά συγκροτήματα που δημοσιογραφεί και πρίν τον Χ.Λ. και τώρα επί Β.Μ….

Σε καμια περίπτωση δεν έχει το δικαίωμα πλειοδοσίας σε δημοκρατικά αισθήματα και περισσότερο να χορηγεί πιστοποιητικά δημοκρατικής νομιμοφροσύνης….

Συνεννοηθήκαμε;

Ελεύθερη Ώρα, Ακρίτα, Εξώφυλλο