x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

80 βιαστές ίσως κακοποίησαν τη 12χρονη στον οίκο ανοχής – Το «σκοτεινό» παρελθόν της ιδιοκτήτριας

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Πολλοί περισσότεροι από όσους μέχρι σήμερα εικάζεται ότι βίασαν τη 12χρονη στα Σεπόλια φαίνεται πως είναι οι παιδόφιλοι που έρχονταν σε συνεννόηση με τον Ηλία Μίχο
O κύκλος των ερευνών για τη φρικιαστική υπόθεση στα Σεπόλια διευρύνεται, με τις Αρχές να αναζητούν όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται πιθανότατα ακόμη και σε κύκλωμα παιδεραστίας. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιούνται έφοδοι σε οίκους ανοχής προκειμένου να βρεθεί ο εγκέφαλος που έδινε τον χώρο στον 53χρονο για να κάνει πραγματικότητα τα αρρωστημένα πάθη του.

Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται σε δύο πρόσωπα – κλειδιά τα οποία φέρεται να είχαν ενεργό ρόλο στο κύκλωμα παιδεραστίας.

Ο πρώτος είναι ο υπεύθυνος του οίκου ανοχής που υποδεχόταν τον Ηλία Μίχο όταν πήγαινε εκεί με την 12χρονη. Είναι ένας άντρας 30-40 ετών, όπως περιγράφει η ανήλικη στην κατάθεση της.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο ίδιος παρουσιάζεται ως… διαχειριστής όχι μόνο του συγκεκριμένου οίκου ανοχής στον οποίο εκπόρνευαν τη 12χρονη, αλλά και άλλων οίκων ανοχής στην Αθήνα. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ υπολογίζουν τον αριθμό τους σε 10-15.

Ο άνδρας -σύμφωνα με τις αρχικές καταθέσεις και όσα έχει μνημονεύσει η 12χρονη- φέρεται να ήταν αυτός που συνεννοούνταν με τον Ηλία Μίχο προκειμένου η 12χρονη να πηγαίνει στον οίκο ανοχής και να τη βιάζουν.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο άνδρας είναι γνωστός στις Αρχές, καθώς έχει συλληφθεί και άλλες φορές για υποθέσεις μαστροπείας και σωματεμπορίας.

Ο άνδρας ήλεγχε τους οίκους ανοχής μέσα από κάμερες που είχε στο κινητό του τηλέφωνο, με τις Αρχές να αναζητούν τα καταγραφικό.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, μία φορά την εβδομάδα τουλάχιστον πήγαινε η 12χρονη και βιαζόταν. Κάτι που σημαίνει ότι σε ένα βάθος χρόνου 3-4 μηνών που υποστηρίζει ο Μίχος ότι εκτυλίχθηκε η υπόθεση και με δεδομένο ότι το παιδί δεχόταν σχεδόν πέντε βιαστές στη μισή ώρα, τότε εύλογα μπορεί να υποθέσει κάποιος ότι ο αριθμός των βιαστών μπορεί να φτάνει κάπου ανάμεσα στα 60 με 80 άτομα, πολλοί εκ των οποίων να μην είναι επαναλαμβανόμενοι. Αυτό σημαίνει ότι η σχετική λίστα των βιαστών μεγαλώνει σε απρόβλεπτο νούμερο.

Το… παρελθόν της ιδιοκτήτριας

Την ίδια στιγμή, ο εν λόγω οίκος ανοχής ανήκει σε μια γυναίκα η οποία είναι κατηγορούμενη για μια μεγάλη υπόθεση που είχε ερευνήσει το 2018 η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), με συνολικά 30 κατηγορουμένους. Αξιοσημείωτο είναι, δε, πως κάποιοι από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση έχουν δολοφονηθεί στο μεσοδιάστημα έχοντας σύνδεση με το οργανωμένο έγκλημα.

Η ιδιοκτήτρια είναι κατηγορούμενη για υπόθεση προστασίας οίκων ανοχής.

Το «δεξί χέρι» του Μίχου
Παράλληλα, οι έρευνες των Αρχών εστιάζουν και σε ένα ακόμη άτομο που φαίνεται ότι παίζει τον ίδιο ρόλο με τον 53χρονο.

Είναι πιθανότατα το άτομο με το ψευδώνυμο «Μ», το δεξί χέρι του 53χρονου κατηγορούμενου. Ο μαστροπός – ατζέντης, «εισπράκτορας» και συνοδός της 12χρονης στα ραντεβού με τους βιαστές.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software