Τζούλι Πάουελ: Νεκρή από ανακοπή η γνωστή 49χρονη food blogger και ένθερμη υποστηρικτής των εμβολίων

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η Τζούλι Πάουελ, μια επιτυχημένη foodblogger  και πολύ γνωστή στις ΗΠΑ η οποία δημόσια ανέφερε ότι οι «αντιεμβολιαστές πεθαίνουν κατά εκατοντάδες» πέθανε ξαφνικά από καρδιακή ανακοπή.

 

Την Τρίτη, ο σύζυγος της Πάουελ είπε στους New York Times ότι η γυναίκα του πέθανε από καρδιακή ανακοπή, χωρίς να δοθούν άλλες πληροφορίες.

Μετά την είδηση του θανάτου της, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επεσήμαναν γρήγορα ένα tweet του Οκτωβρίου του 2021 από την  Πάουελ στο οποίο φαινόταν σχεδόν να «γιορτάζει» τον Covid-19 σκοτώνοντας «μερικούς από τους σωστούς ανθρώπους».

«Θα υποστήριζα ότι ο COVID σκοτώνει μερικούς από τους σωστούς ανθρώπους. Οι αντιεμβολιαστές  πεθαίνουν κατά εκατοντάδες ( λεγεώνες)», έγραφε η Πάουελ στο Twitter απαντώντας σε μια γυναίκα που ευχόταν τον  θάνατο στον δικαστή Μπρετ Κάβανο αφού είχ βρεθεί  θετικός στον Covid.

 

Η Τζ.Πάουελ ένθερμος θιασώτης των εμβολίων COVID-19 είχε κάνει tweet σχετικά με την με την ενισχυτική δόση  και ανυπομονούσε να τ5ην κάνει, παρά το γεγονός ότι αυτή και ο σύζυγός της είχαν ασθενήσει  από Covid τους τελευταίους μήνες.

Στο τελευταίο tweet της η Πάουελ, που έγινε μόλις πριν από μία εβδομάδα, παραπονέθηκε επίσης ότι ανέπτυξε μια ασθένεια που ονομάζεται “Μαύρη Τριχωτή Γλώσσα”.

Η 49χρονη συγγραφέας είχε γράψει και το βιβλίο  «Julie & Julia», που βασίζεται στην εμπειρία της μαγειρεύοντας κάθε συνταγή σε ένα βιβλίο μαγειρικής το οποίο ήταν η έμπνευση πίσω από μια προσαρμογή του Χόλυγουντ του 2009 με πρωταγωνίστριες τη Meryl Streep και την Amy Adams.

TAGS: