x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η «δυνατή Ελλάδα» ξεψυχά σε καρότσες αγροτικών γιατί προσλάβαμε χιλιάδες μετακλητούς αλλά όχι οδηγούς ασθενοφόρων

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ξεχειλίζει η οργή για τον άδικο θάνατο μιας γυναίκας 63 ετών στην Κω, που αποκάλυψε για μια ακόμη φορά τα τραγικά κενά σε υποδομές και προσωπικό στην υγεία, κυρίως στα νησιά… Την ίδια ώρα ο κ.Μητσοτάκης ζητά «σταθερή κυβέρνηση» για «δυνατή Ελλάδα»…Σταθερότατη κυβέρνηση είχε επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια και το αποτέλεσμα είναι στην Κω σε ένα από τα πιο τουριστικά νησιά του Αιγαίου άνθρωποι να πεθαίνουν στις καρότσες αγροτικών!!!

Πόσα χρόνια χρειάζεται για να λειτουργήσουν τα 4 ασθενοφόρα που βρίσκονται στο νησί; Πόσα χρόνια του χρειάζονται για να προσλάβει το απαραίτητο προσωπικό που χρειαζόταν για να χρησιμοποιούνται και τα τέσσερα; Γιατί με μεγάλη ευκολία προσέλαβε χιλιάδες μετακλητούς στο «επιτελικό κράτος», αλλά οδηγούς ασθενοφόρων δεν πρόλαβε… Το κείμενο του ιατρού που βρέθηκε δίπλα στην άτυχη γυναίκα όταν ξεψυχούσε τα λέει όλα! Ο οδοντίατρος ορθοδοντικός Γιάννης Μαυρόστομος που συνόδευε την 63χρονη στην καρότσα του αγροτικού έγραψε: «Σήμερα έφυγε μια ψυχή μέσα απ’ τα χέρια μου, πάνω σε μια καρότσα φορτηγού. Σε μια καρότσα φορτηγού, με ένα περιπολικό μπροστά να μας ανοίγει τον δρόμο μέχρι το νοσοκομείο. Δεν ξέρω αν το ασθενοφόρο θα έκανε την διαφορά.

Δεν υπήρχε διαθέσιμο μια και ήταν στο Ψαλίδι για άλλο περιστατικό. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε ένας απινιδωτής να έκανε την διαφορά από το ΚΑΡΠΑ σε μια καρότσα εν κινήσει Αλλωστε δεν είμαι καρδιολόγος, δεν είμαι καν παθολόγος. Ξέρω όμως ότι σε κανέναν δεν αξίζει να πεθαίνει σε μια καρότσα φορτηγού. Ντρέπομαι που δεν μπόρεσα να την κρατήσω στην ζωή. Ντρέπομαι που στην Κω του 2023 η ζωή κι ο θάνατος είναι τόσο φτηνά, πιο φτηνά απ’ τις κρατήσεις στα ξενοδοχεία… Ντρέπομαι ρε Τάσο που δεν κατάφερα να σώσω την μάνα σου…»

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software