x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Χρησιμοποιούν για ψηφοθηρία τις Ένοπλες Δυνάμεις!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
Είναι γεγονός ότι παρόλο που το έγγραφο του ΥΠΕΣ απαγορεύει ρητά την εκτέλεση μεταθέσεων, κρίσεων προσωπικού και γενικά οτιδήποτε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ψηφοθηρικά, τα Γενικά Επιτελεία και το Υπουργείο Άμυνας σφυρίζουν αδιάφορα και λειτουργούν χωρίς κανένα περιορισμό.
 
Ο κύριος Στεφανής γνωρίζει τι γίνεται κάτω από τη μύτη του;
 
 
Μέσα στην πρώτη προεκλογική περίοδο ο τότε ΥΦΕΘΑ Ν. Χαρδαλιάς υπέγραψε Υπουργική απόφαση συνεργασίας για ενίσχυση πολιτικών νοσοκομείων με στρατιωτικούς ιατρούς. Μήπως ο λόγος ήταν να μην φαίνονται οι ελλείψεις των Δημόσιων Νοσοκομείων κατά τη διάρκεια των προεκλογικών περιόδων;
 
Οι ΕΔ δεν μπορούν να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες σε ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη και τώρα κάνουν και εξαγωγή ιατρών για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας, βοήθεια στο Υπουργείο Υγείας;
Στα στρατιωτικά νοσοκομεία οι μισές πτέρυγες είναι κλειστές, τα εξωτερικά ιατρεία υποστελεχωμένα, για να κλείσεις ραντεβού θα πρέπει να περιμένεις δύο και τρεις μήνες το λιγότερο και οι πολιτικοί κάνουν πολιτική με τους στρατιωτικούς μας γιατρούς;;
 
Σειρά της Πολεμικής Αεροπορίας να ενισχύσει πολιτικά νοσοκομεία και έρχεται και των άλλων Κλάδων η σειρά.
 
Γιατί ο κ. Χαρδαλιάς είχε τόση βιασύνη να βγάλει Υπουργική απόφαση μέσα στις πρώτες εκλογές;
Για να βοηθήσει μήπως την Κυβέρνηση στις δεύτερες;
Είναι νόμιμο να εκδίδεις τέτοιου είδους αποφάσεις που δεσμεύσουν τις ΕΔ μελλοντικά εν μέσω εκλογών;
 
Που είναι ο Α/ΓΕΕΘΑ για να διαφυλάξει τα στρατιωτικά νοσοκομεία;
Σίγουρα το σχέδιο της υπουργικής απόφασης πέρασε και από αυτόν!
 
Αλλά επειδή το είχε ξαναπαίξει το έργο με την “άνευ αντιλογίας” παραχώρηση του 251ΓΝΑ στο υπουργείο Υγείας, για να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά ως νοσοκομείο αναφοράς Covid μαζί με το ΝΙΜΙΤΣ, δεν είχαμε καμιά αμφιβολία ότι θα είχε καμία αντίρρηση, αφού έχει δείξει με τις αποφάσεις του ότι δρα περισσότερο ως κυβερνητικός παράγοντας παρά ως Α/ΓΕΕΘΑ.
 
Δείτε πρόσφατη απόφαση του για διάθεση στρατιωτικών ασθενοφόρων (από τον ήδη ελλειμματικό αριθμό των ΕΔ) στα νησιά ώστε να καλυφθούν προεκλογικά οι ανάγκες εκεί, αντί να έχει διαθέσει η πολιτεία άμεσα χρήματα ώστε να επισκευάσει τα ακινητοποιημένα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που δεν λειτουργούν για προβλήματα μερικών εκατοντάδων ευρώ.
 
Γιατί λοιπόν όλοι αγνοήσανε επιδεικτικά τις αυστηρές οδηγίες του ΥΠΕΣ;
 
Και ναι μεν μεταθέσεις δεν βγαίνουν στον αέρα, αλλά τα Επιτελεία δουλεύουν μέρα νύχτα ώστε να είναι έτοιμα την επόμενη από τις εκλογές.
Μόνο που οι οδηγίες του ΥΠΕΣ δεν λένε αυτό.
Απαγορεύουν ρητά κάθε προετοιμασία ώστε να μην υπάρχει καμία πολιτική εκμετάλλευση!
Μπορεί όμως κανείς να πει πότε έγινε η προετοιμασία των μεταθέσεων που θα ανακοινωθούν μετά τις εκλογές;
Η απάντηση είναι κατηγορηματικά ΟΧΙ.
 
Το σύστημα έχει φροντίσει να μην έχει μάρτυρες. Αγνοεί επιδεικτικά όλα όσα οι νόμοι αναφέρουν περί παρουσίας μελών της ΠΟΕΣ και της ΠΟΜΕΝΣ ως παρατηρητές, κι έτσι κανείς δεν μπορεί  να ξέρει πότε έγινε η προετοιμασία.
 
Έτοιμα, φτιαγμένα, καθαρογραμμένα, θα βγάλουν και μια διαταγή πως συνεδρίασαν μετά τις εκλογές και όλα τακτοποιημένα. Συνήθης τακτική.
 
Μόνο που στη βιασύνη τους κάνουν και λάθη που τους εκθέτουν.
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software