x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ποιοι «σκότωσαν» τους δύο Αεροπόρους και δεν θα αναφέρονται στο πόρισμα

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Οι εμπειρογνώμονες θα ασχοληθούν με τα «τεχνικά» θέματα…Υπάρχουν κι άλλα που ίσως να μην ληφθούν υπ΄ όψιν για το πόρισμα….

Η χώρα καίγεται επί 13 ημέρες!!! Σε διάφορα σημεία της. Κι αυτό δεν οφείλεται στην κλιματική αλλαγή που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει «καραμέλα». Καίγεται επί 13 ημέρες ,γιατί η προετοιμασία του κρατικού μηχανισμού αποδείχτηκε για πολλοστή φορά ελλειπέστατη. Καίγεται , γιατί κάποιοι έκαναν λάθος εκτιμήσεις ακόμη κι όταν ξέσπασε η φωτιά στη Ρόδο…Καίγεται γιατί δεν υπάρχει κανένα σχέδιο, κανένας συντονισμός ούτε στην πρόληψη ,πολύ περισσότερο στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Μπάχαλο ατελείωτο και θλιβερό… Το χειρότερο είναι ότι είναι και επαναλαμβανόμενο κάθε χρόνο πλέον!

 
 

Για να καλύψουν κάποιοι την ανικανότητα τους μεταφέρουν την πίεση αλλού…Εκεί που τους είναι εύκολο. Στα υπόστεγα καμίνια της Ελευσίνας όπου τεχνικοί της Πολεμικής Αεροπορίας δίνουν συνεχώς το «φιλί της ζωής» στα «γέρικα» Canadair. Πτήσεις ατελείωτες , οι περισσότερες ίσως και χωρίς νόημα με τις διαστάσεις που έχουν πάρει οι φωτιές. Τα αεροσκάφη πρέπει να πετάξουν ακόμη κι εκεί που είναι μάταιο για χάρη της «επικοινωνίας». Οι πιλότοι πρέπει να αντέξουν στις ατελειώτες ώρες πτήσεις με τεράστιο ρίσκο. Οι φωτιές όταν ξεφύγουν δεν σβήνουν από τον αέρα, αλλλά αυτό δεν απασχολεί τους καρεκλοκένταυρους που από τα δροσερά γραφεία διατάζουν και απαιτούν εκτέλεση των διαταγών ανεξάρτητα από το ρίσκο. Δεν γνωρίζουν καν το ρίσκο…Δεν είναι η πρώτη φορά που η αφόρητη πίεση στο προσωπικό οδηγεί σε τραγωδία… Το έχουμε ξαναζήσει ,αλλά οι καρεκλοκένταυροι εκτός όλων των άλλων δεν μαθαίνουν κιόλας.Νομίζουν ότι απλά «έπεσε δουλίτσα».

Πόρισμα θα βγει για τη συντριβή του Canadair. Το φτερό ακούμπησε στο δέντρο, κάτι έγινε με το πηδάλιο, το αεροπλάνο έπεσε και δύο νέοι άνθρωποι χάθηκαν. Αυτά θα λέει πάνω κάτω. Μάλλον δεν θα γράφει τίποτα απ ΄ όσα αναφέραμε ,γιατί τότε θα έπρεπε να απαντηθεί και το ερώτημα ποιος σκότωσε τους δύο Ιπτάμενους της ΠΑ.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software