x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ο Μπέος μέσα στη βροχή μοιράζει νερά στους Βολιώτες

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Φαινόμενα αισχροκέρδειας καταγγέλλει μέσω του λογαριασμού του στα social media ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος. Πιο συγκεκριμένα ο Αχιλλέας Μπέος κάνει λόγο για καταστηματάρχες στον Βόλο που πωλούν την εξάδα των νερών αντί για τέσσερα και πέντε ευρώ.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Τις τελευταίες ώρες από καταγγελίες έγινα κοινωνός της αισχρής και ανήθικης δράσης ορισμένων ασυνείδητων, που εκμεταλλευόμενοι το πρόβλημα με το νερό πωλούν σε πολίτες την «εξάδα» νερού αντί τεσσάρων και πέντε ευρώ.
Καλώ τους πολίτες να καταγγέλλουν τους άθλιους αυτούς μαυραγορίτες και να μην υποκύπτουν στον εκβιασμό. Ο Δήμος Βόλου έχει εξασφαλίσει μεγάλες ποσότητες νερού που θα διαθέσει στους πολίτες, ενώ ήδη σταδιακά επανέρχεται η υδροδότηση στην πόλη και μέχρι αύριο θα υπάρχει πλήρης αντιμετώπιση του προβλήματος».

Μάχη για ένα μπουκαλάκι νερό στον Βόλο

Νωρίτερα μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, σημείωσε ότι ο Βόλος είναι «κομμένος στη μέση» εξαιτίας της υπερχείλισης των ρεμάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία που χτύπησε χθες δίχως έλεος την πόλη της Μαγνησίας. Σύμφωνα με τον Αχιλλέα Μπέο, ο Βόλος δεν έχει νερό ενώ το 90% της πόλης δεν έχει και ρεύμα.

«Το στοίχημα είναι να δώσουμε άμεσα στον κόσμο νερό και ρεύμα. Γι’ αυτό ο Θεός να βάλει το χέρι του να επιστρέψει γρήγορα το ρεύμα για να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε ζημιές, να δώσουμε νερό στον κόσμο και μετά σιγά σιγά να μπορέσουμε να φέρουμε τον Βόλο σε μία κανονικότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Υπάρχουν τεράστιες ζημιές στις περιουσίες των ανθρώπων. Έρχεται κυβερνητικό κλιμάκιο από την Αθήνα για να καταγράψει τις ζημιές. Πάνω απ’ όλα προέχει η ανθρώπινη ζωή. Να κάνει ο κόσμος υπομονή, εμείς είμαστε στον δρόμο, καταγράφουμε τις ζημιές και τώρα ανεβαίνουμε στα δίκτυα νερού για να δούμε πως μπορούμε να δώσουμε γρήγορα νερό στους κατοίκους της πόλης, έστω με γεννήτριες», δήλωσε.

Όσον αφορά στην πρόγνωση του καιρού, αύριο αναμένονται εξίσου έντονα καιρικά φαινόμενα με αυτά που έκαναν την εμφάνισή τους, χθες Τρίτη.

Μάχη για ένα μπουκαλάκι νερό στον Βόλο

Η διακοπή της υδροδότησης στην περιοχή, αλλά και η παντελής έλλειψη πόσιμου νερού έχουν ως αποτέλεσμα να «εξαφανιστούν» τα μπουκαλάκια νερού από τα μαγαζιά. Ετσι, ο Δήμος Βόλου αλλά και αρκετοί εθελοντές μοιράζουν στον κόσμο μπουκαλάκια με νερό.

«Λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων από την διακοπή της υδροδότησης στην πόλη, που οφείλεται στην διακοπή της ηλεκτροδότησης, και σε μια προσπάθεια εξυπηρέτησης των πιεστικών αναγκών για πόσιμο νερό, ο Δήμος Βόλου φρόντισε να προμηθευτεί ποσότητες εμφιαλωμένου νερού, που θα διαθέσει στους πολίτες

Από το Δημαρχείο Βόλου και από το Δημαρχείο Νέας Ιωνίας από τις 1.30 μ.μ και μετά. Από το πρώην Δημαρχείο Αγριάς, από τις 5.μ.μ και μετά», αναφέρεται σε ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου η οποία συνοδεύεται από ένα βίντεο του ίδιου να μοιράζει νερά στο πλήθος.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software