x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Νοσοκομείο Ρόδου: “Δεν πάει άλλο η κατάσταση” λένε οι τραυματιοφορείς

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Να ληφθούν άμεσα μέτρα ζητούν με ανακοίνωση τους οι τραυματιοφορείς του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, οι οποίοι έχουν φθάσει στα όρια τους, λόγω της έλλειψης προσωπικού και των συνθηκών εργασίας τους.

Όπως αναφέρουν «Ενώ βάσει οργανογράμματος θα έπρεπε να είμαστε 43, στην παρούσα φάση φαίνεται ότι είμαστε 24 στα χαρτιά. Έστω και με αυτό το νούμερο είμαστε μείον 50% ελλιπείς. Από αυτούς οι 18 είμαστε μόνιμοι εργαζόμενοι και οι 6 συμβασιούχοι, επικουρικοί. Από αυτούς 3 συνάδελφοι είναι μερικώς απαλλαγμένοι και 2 συνάδελφοι είναι εντελώς απαλλαγμένοι από τα καθήκοντα του τραυματιοφορέα λόγω υγείας». Μάλιστα τονίζουν ότι έχουν να λαμβάνουν 516 ρεπό και κανονικές άδειες από το 2022 και το 2021.
«Μαζί με την έλλειψη προσωπικού έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τα διαλυμένα κρεβάτια των κλινικών τα οποία πολλές φορές δεν τσουλάνε, δεν στρίβουν ή δεν ανυψώνονται με συνέπεια να ταλαιπωρείται επιπλέων ο ασθενής και εμείς. Ιδιαίτερα για τις γυναίκες συναδέλφισσες η καταπόνησή είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Χτυπάμε συναγερμό και φωνάζουμε προς πάσα κατεύθυνση αρμόδιων αρχών, διοικήσεων, διευθύνσεων, Υγειονομικής Περιφέρειας, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Υπουργείου Υγείας, κυβέρνησης , αλλά και προς ολόκληρο τον Ροδιακό λαό, ότι: μόνο με το φιλότιμο, την αυτοθυσία, την αυταπάρνηση που έχουμε δείξει όλα αυτά τα χρόνια στο Νοσοκομείο μας, ιδιαίτερα οι παλαιότεροι από μας έχουν πλέον εξαντληθεί, δεν αρκούν πλέον αυτά! Θέλουμε αξιοπρεπή ζωή, τη ζωή που μας ανήκει!! Πρέπει να μας πάρετε σοβαρά… ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΑΛΛΟ!!!» αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι τραυματιοφορείς του Νοσοκομείου

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software