Παραιτήθηκε ο Βαρβιτσιώτης – «Προφητικό» το σημερινό πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Εκτός κυβέρνησης ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος έπειτα από μία σχεδόν εβδομάδα από τη κτηνωδία στο λιμάνι του Πειραιά από μέλη του πληρώματος του πλοίου  Blue Horizon, που οδήγησε στον θάνατο του Αντώνη Καρυώτη και μια σειρά από παλινωδίες, παραιτήθηκε από υπουργός Ναυτιλίας.

Τη θέση του στο υπουργείο Ναυτιλίας αναλαμβάνει ο Χρήστος Στυλιανίδης, βουλευτής Επικρατείας και τέως υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη. 
Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης απολογείται για μια ακόμη φορά για την απαράδεκτη δήλωσή του που εξίσωνε τους θύτες με το θύμα, λέγοντας ότι «παρερμηνεύτηκε», αναφερόμενος στις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε με τα λεγόμενά του, ότι «υπάρχουν και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν να κάνουν την δουλειά τους και βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία».
Επίσης υποστηρίζεi ότι γίνεται «στόχος μιας επίθεσης που αποκτά όλο και πιο πολύ τοξικά χαρακτηριστικά» και πως ζήτησε «άμεσα ειλικρινή συγγνώμη», λέγοντας ότι «σε καμία περίπτωση δεν εξίσωσα τον θύμα με τους θύτες. Σε καμία περίπτωση δεν ξέπλυνα τις ευθύνες που έχει η πλοιοκτήτρια εταιρεία, τις οποίες ακόμα αρνείται να αναλάβει».
Προφητικό το σημερινό πρωτοσέλιδο και ρεπορτάζ της Ελεύθερης Ώρας. Να μας διαβάζετε για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα. Όσα δεν λέγονται και όσα... έρχονται!
 
TAGS: