x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 4 διακινητές για μεταφορά παράτυπων μεταναστών

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Συλλήψεις σε περιοχές της Καβάλας, της Ροδόπης και του Έβρου για μεταφορά παράτυπων μεταναστών

To Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, συνελήφθησαν σε περιοχές της Καβάλας, της Ροδόπης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας, Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, τέσσερις διακινητές, εκ των οποίων ένας ημεδαπός και τρείς αλλοδαποί, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικά, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία οδό Καβάλας-Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν έναν ημεδαπό διακινητή, οδηγό ΙΧΕ αυτοκινήτου, που μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα έναν μη νόμιμο μετανάστη.

 Στη δεύτερη περίπτωση, σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών δύο αλλοδαποί διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε ΙΧΕ αυτοκίνητο και να επιχειρούν να επιβιβάσουν τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες, με σκοπό να τους μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.

Στην τρίτη περίπτωση, στην Εγνατία οδό Κήπων-Aλεξανδρούπολης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός διακινητής, που εντοπίστηκε να οδηγεί ΙΧΦ όχημα και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα οκτώ παράτυπους μετανάστες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις διενεργούν το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας και τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης και Φερών Αλεξανδρούπολης. Κατασχέθηκαν τα οχήματα που οδηγούσαν, χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software