x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Συνέντευξη φωτιά του Κώστα Πρέκα: «Η Ελλάς δεν είναι χώρα ανωμάλων»

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ταυτότητες, Μητσοτάκης, γάμος ομοφυλοφίλων, εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, φούστες, γόβες και… το φαινόμενο Κασσελάκη, με την εκτίναξη των ποσοστών του στις εσωκομματικές εκλογές της αριστεράς, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. Ποιος θα μπορούσε να σχολιάσει καλύτερα την επικαιρότητα από τον πατριώτη και αγωνιστή, Κώστα Πρέκα; Ακολουθεί μία χειμαρρώδης συνέντευξη με τον Ελληνόψυχο ηθοποιό, αποκλειστικά και μόνο για… γνήσιους.

  • Πώς εξηγείτε το φαινόμενο Κασσελάκη και την εκλογική του εκτίναξη στις εσωκομματικές του ΣΥΡΙΖΑ;
  • Αγαπητέ φίλε, νοιώθω ντροπή. Θα ξεκινήσω κάπως περίεργα. Ντρέπομαι ακόμα και το όνομά του να πω. Ζώντας στην Αμερική μπορεί να έκανε αυτό που επιθυμούσε, όμως εδώ είναι Ελλάδα! Εδώ υπάρχει ένα φιλότιμο και υπάρχει μία αξιοπρέπεια από συστάσεως Ελληνικού κράτους. Είμαι έξω φρενών. Έχει χυθεί αίμα. Για ποιο λόγο θεωρείται πρότυπο ένα άτομο με ειδικές, αν θέλεις, αδυναμίες; Θα κυβερνήσει και αυτήν την χώρα; Αυτόν τον λαό; Είναι ασύλληπτα αυτά που συμβαίνουν στην Αριστερά. Και το επέτρεψε όλο το πολιτικό σύστημα. Εγώ δεν μπορώ να τον συγχωρέσω, λυπάμαι πάρα πολύ! Πιο πολύ λυπάμαι τους οπαδούς αυτού του κόμματος, γιατί δεν μού είναι δυνατόν να αποδεχτώ αυτή την συμπεριφορά.

Λυπάμαι τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν μία μορφή ανώμαλη για να κυβερνήσει το κόμμα τους. Και λυπάμαι και τους συναδέλφους του, τους συνυποψηφίους του. Πάτε να κάνετε τι, να μου ανατρέψετε την ζωή; Όχι, κύριοι, δεν θα σας περάσει. Αγωνίζομαι γι’ αυτήν την πατρίδα, πολεμάω γι’ αυτήν την πατρίδα και θα κάνω ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Αυτό το «φαινόμενο», πρέπει να εξαφανιστεί. Δεν έχουμε καμία ανάγκη από τέτοιους «κυρίους».

  • Πώς σχολιάζετε όλη αυτή την ατζέντα που καταλήγει πάντα στον ορθόδοξο γάμο των γκέϊ;
  • Επιθυμούν γάμο των ομοφυλοφίλων, μόνο και μόνο για έναν λόγο: Για να πάρουν την σφραγίδα και για να προκαλέσουν. Αυτή η ιστορία δεν με απασχολεί και είμαι εναντίον όλων αυτών. Και αν ο κ. Μητσοτάκης έχει πάρει αυτή την εντολή από τις Βρυξέλλες να ξέρει ένα πράγμα, αυτός ο νόμος δεν πρόκειται να περάσει ποτέ στην Ελλάδα! Και να περάσει αυτός ο νόμος, ο λαός από μόνος του θα τον καταργήσει. Η Ελλάς δεν είναι χώρα ανωμάλων!!!

Στην Ελλάδα οι άντρες φορούσαν φουστανέλα και όχι φούστα. Το Ελληνικό Έθνος δεν θα αλλάξει! Θα είμαι πάντα απέναντι σ’ αυτό το κουσούρι.  Η Ελλάδα είναι κάτι άλλο, είναι κάτι ιερό.

  • Τι συμβαίνει με τις νέες ταυτότητες και το τσιπάκι που αυτές θα φέρουν πάνω;
  • Είμαι κάθετος εναντίον των νέων ταυτοτήτων και δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω νέα ταυτότητα. Ούτε ο Ελληνικός λαός θα δεχτεί αυτή την καινούργια ταυτότητα. Είμαστε ένας λαός υπερήφανος, σκεπτόμενος και ελεύθερος. Δεν θα αλλαξοπιστήσουμε εμείς επειδή το θέλουν οι Βρυξέλλες και ο Μητσοτάκης. Θα ήθελα να συμβουλέψω μερικούς ανθρώπους που βλέπουν αυτά τα ζητήματα κάπως χαλαρά, ότι ή γίνεται ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ή δεν γίνεται!

Επανάσταση όχι συνδικαλιστική, αλλά ουσιαστική, πολιτική και εθνική. Αν δεν γίνει τώρα σε βεβαιώνω ότι θα γίνει πολύ σύντομα.

Ο Μητσοτάκης θέλει να μας εκβιάσει, θέλει να μας αιχμαλωτίσει και θέλει να κάνει το καλό παιδί στις Βρυξέλλες. Δεν θα του περάσει!!!

  • Άρα, για να κλείσουμε, είμαστε λίγους μήνες μετά τις εκλογές και το 41% της Νέας Δημοκρατίας. Αυτή η ξεκάθαρη νίκη είναι και λευκή επιταγή για τον Μητσοτάκη;
  • Όχι. Είμαι ίσως ο μόνος που προεκλογικά είχα πει ότι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάρει ποσοστό αυτοδυναμίας θα γίνει ο δυνάστης μας! Και ήρθα να επιβεβαιωθώ μία ημέρα μετά τις εκλογές στην ορκωμοσία της νέας Βουλής. Το ύφος τού Μητσοτάκη παρέπεμπε όχι σε παιδί, όπως πριν τις εκλογές, αλλά σε κάτι πολύ χειρότερο που δεν θέλω να το πω γιατί σέβομαι τους αναγνώστες. Ο Μητσοτάκης δεν είναι δημοκράτης και εγώ νοιώθω ότι δεν είμαι ελεύθερος στην Ελλάδα. Η θεία δίκη αλλά και οι αντιδράσεις τού Ελληνικού λαού θα έρθουν πολύ σύντομα να τον τιμωρήσουν. Ας μας περιμένει!!! Σας ευχαριστώ πολύ.
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software