Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 54χρονου σεκιουριτά – Χειροπέδες σε 4 "Ρομά"

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 54χρονου σεκιουριτά σε φωτοβολταϊκό πάρκο εντός του ΧΥΤΑ Φυλής προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής συνέλαβαν τέσσερις Ρομά από την Αλβανία, κατόπιν ενταλμάτων που εκδόθηκαν σε βάρος τους.

Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη των δραστών αξιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό μέσω του οποίου ταυτοποίησαν το όχημα με το οποίο τράπηκαν σε φυγή μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του 54χρονου.

Οι τέσσερις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα και εν συνεχεία στον Ανακριτή.

Το χρονικό της δολοφονίας

Τον Ιούλιο ο 54χρονος υπάλληλος εταιρείας ασφαλείας είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε βαριά κατάσταση και χωρίς τις αισθήσεις του αρκετή ώρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε από τους δράστες και είχε μεταφερθεί στο Θριάσιο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του άτυχου φύλακα είχε προχωρήσει σε δωρεά των οργάνων του όταν κρίθηκε κλινικά νεκρός από τους γιατρούς.

Ειδικότερα, ο άτυχος άνδρας δέχτηκε επίθεση από ομάδα ληστών που ήθελαν να κλέψουν χαλκοσωλήνες. Αφού τον ακινητοποίησαν στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν και τον χτύπησαν στο κεφάλι με σιδερένιο αντεικείμενο και έκλεψαν ηλεκτρικά καλώδια, το κινητό του αλλά και το αυτοκίνητο της εταιρείας και έγιναν καπνός.

Όπως είχε καταγγείλει ο γιος του θύματος το κτίριο δεν διέθετε κάμερες ασφαλείας και η εταιρεία δεν είχε προμηθεύσει τον άτυχο φύλακα με ασύρματο ή εταιρικό τηλέφωνο ώστε να μπορεί να ενημερώσει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

TAGS: