x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Αλλοίωση του πρωταθλήματος, είμαστε βέβαιοι ότι θα καταπέσει σε 2ο βαθμό η άδικη απόφαση»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Θέση με επίσημο τρόπο για την τιμωρία τους για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πήρε ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες, οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί ανεπισήμως την Παρασκευή λίγη ώρα μετά την απόφαση του πρωτοβάθμιου μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Σούπερ Λίγκας, εξέδωσαν ανακοίνωση κάνοντας λόγω για αλλοίωση του πρωταθλήματος. «Είμαστε βέβαιοι ότι θα καταπέσει στο δεύτερο βαθμό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ναρκοθετηθεί το πρωτάθλημα», επισημαίνουν οι «ερυθρόλευκοι».

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια ενώπιον μιας καλά οργανωμένης προσπάθειας αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Περισσότεροι του ενός παράγοντες συνετέλεσαν με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους στο να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με μια άδικη και απολύτως εσφαλμένη απόφαση, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα καταπέσει στο δεύτερο βαθμό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ναρκοθετηθεί το πρωτάθλημα.

Οι φίλαθλοί μας να γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα για την δικαίωσή του, χωρίς να παραλείψει να έχουν νόμιμες συνέπειες όσοι εσκεμμένα συνέβαλαν στην διαμόρφωση μιας ψευδούς εικόνας εις βάρος του Συλλόγου.

Και να είναι βέβαιοι ότι και από αυτή τη δοκιμασία η ομάδα θα βγει πιο δυνατή και ακόμα πιο αποφασισμένη για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος της ιστορίας της.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software