x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

O Economist φοβάται την επιστροφή Trump – «Η μεγαλύτερη απειλή του 2024»

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ως τη μεγαλύτερη απειλή για τον πλανήτη το 2024 χαρακτηρίζει ο Economist την πιθανή επιστροφή του Donald Trump στον Λευκό Οίκο.
«Μια σκιά πλανάται πάνω από τον κόσμο. Στην έκδοση αυτής της εβδομάδας δημοσιεύουμε το The World Ahead 2024, τον 38ο ετήσιο προγνωστικό οδηγό μας για το επόμενο έτος, και σε όλο αυτό το διάστημα κανένα πρόσωπο δεν έχει επισκιάσει ποτέ την ανάλυσή μας τόσο πολύ όσο ο Donald Trump το 2024. Το γεγονός ότι η νίκη του Trump τον προσεχή Νοέμβριο είναι μια ισχυρή πιθανότητα, έχει αρχίσει να γίνεται κατανοητό», αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό.

Προβάδισμα Trump

Όπως τονίζεται, ο Trump κυριαρχεί στις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικάνων. Αρκετές δημοσκοπήσεις τον φέρνουν μπροστά από τον πρόεδρο Joe Biden στις πολιτείες που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Σε μία από αυτές, για λογαριασμό των New York Times, το 59% των ψηφοφόρων τον εμπιστεύονται για την οικονομία, έναντι μόλις 37% για τον Biden.
Στις προκριματικές εκλογές, τουλάχιστον, οι αστικές αγωγές και οι ποινικές διώξεις έχουν ενισχύσει τον Trump.

 

Για δεκαετίες οι Δημοκρατικοί βασίζονταν στην υποστήριξη των μαύρων και ισπανόφωνων ψηφοφόρων, αλλά ένας σημαντικός αριθμός εγκαταλείπει το κόμμα.
Στους επόμενους 12 μήνες ένα στραβοπάτημα ενός από τους δύο υποψηφίους θα μπορούσε να καθορίσει την κούρσα -και έτσι να ανατρέψει τις ισορροπίες στον πλανήτη, τονίζει ο Economist.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software