x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «VOR V ZAKONE»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Αποφυλακίσθηκε ο Γεωργιανός αρχιμαφιόζος της οργάνωσης «Vor V Zakone», μετά την έκδοση βουλεύματος, με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.

Ήταν ο «εγκέφαλος» της γεωργιανής μαφίας και ένας από τους βασικούς στόχους των διεθνών Αρχών, ενώ, ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα, τον είχε χαρακτηρίσει ως «τον νούμερο 1 κακοποιό παγκοσμίως».

 

Ο Γεωργιανός αρχιμαφιόζος είχε οδηγηθεί στη φυλακή και στο παρελθόν, όμως, αποφυλακίσθηκε με όρους το 2015, για λόγους υγείας. Αργότερα όμως, επέστρεψε στο οργανωμένο έγκλημα και σε εκτέλεση ευρωπαϊκού εντάλματος, συνελήφθη τον Απρίλιο του 2018 έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης όπου διέμενε.

Αρχικά, είχε συλληφθεί Ιανουάριο του 2012 στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης, όπου διέμενε με ψεύτικα στοιχεία, ενώ, εις βάρος του εκκρεμούσαν διεθνή εντάλματα σύλληψης, που είχαν ζητηθεί από Ισπανία και Γεωργία, για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης που πραγματοποιούσε απόπειρες ανθρωποκτονιών, εκβιασμούς, «ξέπλυμα» χρήματος κ.ά.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software