x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Εκτός μελομακάρονα και κουραμπιέδες από το καλάθι Χριστουγέννων

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για το Καλάθι των Χριστουγέννων έχει αρχίσει, η εφαρμογή του οποίου θα γίνει την Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου 2024, όπως έχει ήδη ανακοινώσει το Υπουργείο Ανάπτυξης. Σε αυτό θα περιλαμβάνονται έξι προϊόντα – όχι τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Ανάπτυξης επεσήμανε τα εξής: «Αποφασίστηκε να εφαρμοστεί – όπως και πέρσι – το “Καλάθι των Χριστουγέννων” από την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου. Θα περιλαμβάνει έξι διαφορετικές κατηγορίες τροφίμων, τα οποία είναι βασικά για το εορταστικό τραπέζι.

Συγκεκριμένα, στο “Καλάθι των Χριστουγέννων” θα περιέχονται τα εξής προϊόντα:

Αρνί
Κατσίκι
Γαλοπούλα
Τσουρέκι
Βασιλόπιτα
Σοκολάτα

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, τόνισε μετά το τέλος της συνάντησής του με τους εκπροσώπους των σούπερ μάρκετ: «Για ακόμα μια φορά είχαμε μια πολύ ουσιαστική συνάντηση με την Ένωση Σούπερ Μάρκετ και από κοινού αποφασίσαμε ποια προϊόντα θα ενταχθούν στο φετινό “Καλάθι των Χριστουγέννων”, το οποίο θα αρχίσει στις 13 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει ως τις 3 Ιανουαρίου. Θα περιλαμβάνονται βασικές κατηγορίες τροφίμων για κάθε νοικοκυριό. Αυτές τις άγιες ημέρες, θέλουμε κάθε σπιτικό να καταφέρει να εξασφαλίσει τα απαραίτητα προϊόντα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι του σε χαμηλές τιμές και αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση που καταφέρνουμε και το υλοποιούμε».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software