Κομοτηνή: Συνελήφθη άνδρας με χιλιάδες ρούχα «μαϊμού» – Τους έβαζε ετικέτες γνωστών εταιρειών

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Στα «χέρια» της Ελληνικής Αστυνομίας, βρίσκεται ένας άνδρας ο οποίος είχε μετατρέψει το σπίτι του στην Κομοτηνή σε βιοτεχνία και πλαστογραφούσε χιλιάδες είδη ένδυσης τοποθετώντας τα σήματα επώνυμων εταιρειών και στη συνέχεια τα διέθετε προς πώληση, αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη.

Η παραγωγή των ρούχων «μαϊμού» αποκαλύφθηκε μετά την αξιοποίηση στοιχείων από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του δράστη το πρωί Δευτέρας μαζί με υπαλλήλους του Τελωνείου Κομοτηνής και εντόπισαν το εργαστήριο που είχε στήσει, στο οποίο κατέσχεσαν 5.288 είδη ενδυμάτων που ήταν προϊόντα απομίμησης.

Στο σπίτι κατασχέθηκαν, ακόμη, ένα μηχάνημα τύπου πρέσας, μια ραπτομηχανή, πλήθος χάρτινες, πλήθος υφασμάτινες και μεταλλικές ετικέτες με τα εμπορικά σήματυα γνωστών εταιρειών, αλλά και 18 φυσίγγια και ένα πιστόλι που κατείχε παράνομα ο βιοτέχνης και παραδόθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να γίνει βαλλιστική εξέταση.

Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί εμπορικών σημάτων, παρασκευή απομιμητικών προϊόντων και πλαστογραφία, με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να ταυτοποιήσει τους συνεργούς του που διακινούσαν τα είδη «μαϊμού» στην αγορά.

TAGS: