Πολιτιστική εσπερίδα για την Άμυνα και την Ασφάλεια και παρουσίαση βιβλίου του Γ. Λιναρδή στο ευρωκοινοβούλιο

0
0
0
s2smodern

Κατά την 3η τρέχοντος Φεβρουαρίου διενεργήθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο πολιτιστική εσπερίδα με αντικείμενο «Ευρώπη – Άμυνα και Ασφάλεια: Παρελθόν, Παρόν, Μέλλον», καθώς και περιληπτική βιβλιοπαρουσίαση του άρτι εκτυπωθέντος βιβλίου «ΝΑΤΟ – Αμυντικός ή ιμπεριαλιστικός οργανισμός», του Γεωργίου Λιναρδή. Η εκδήλωση οργανώθηκε από τον εκπρόσωπο του Κινήματος και συμμετείχαν Εθνικιστές από το Βέλγιο, την Ελλάδα, την Γαλλία και την Ιταλία.

Οι διεξοδικές παρουσιάσεις – τοποθετήσεις των διαληφθέντων αντικειμένων από τους ομιλητές είχαν κατά σειράν ως ακολούθως:

Η Ειρήνη Δημοπούλου – «Ευρωπαϊκή Άμυνα (1950-2019): από το σχέδιο για την ΕυρωπαΪκή Αμυντική Κοινότητα στην δημιουργία της Γενικής Διευθύνσεως Αμύνης και Διαστήματος».

Ο ιστορικός και δημοσιογράφος, Στρατηγός ε.α. Χρήστος Μπολώσης «Παράτυπη Μετανάστευση – Άμεση απειλή για την Ευρώπη».

Ο Βέλγος / Φλαμανδός Συναγωνιστής Hervé Van Laethem, Πρόεδρος του εθνικιστικού κινήματος Nation και αναλυτής - σύμβουλος της ευρωπαϊκης «Συμμαχίας Ειρήνης και Ελευθερίας - APF» στα μεσανατολικά ζητήματα – «Είναι δυνατή η στρατιωτική ανεξαρτησία της Ευρώπης».

Ο έγκριτος στρατιωτικός συντάκτης και συγγραφεύς κ. Χαράλαμπος Δημόπουλος -«Περί του οράματος της Ευρωπαϊκής Αμύνης- Προβληματισμοί και προτάσεις».

Ο Γεώργιος Λιναρδής, μηχανικός τεχνολογίας υλικών και γεωπολιτικός αναλυτής - «Ο Εχθρός της Ευρώπης»

Ο Ευρωβουλευτής, Αθανάσιος Κωνσταντίνου – «ΕυρωπαΪκή Αμυνα και Ασφάλεια – Ανθολόγηση Επισκοπικών Συμπερασμάτων».

Ακολούθησε εκλεκτική ανάλυση του πολυπλεύρου ζητήματος εκ μέρους των ομιλητών σε ομάδα συζητήσεως

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χρυσή Αυγή ,, Ασφάλεια, Βιβλίο, Παρουσίαση, Άμυνα, Ευρωκοινοβούλιο, Πολιτιστική εσπερίδα , Γιώργος Λιναρδής