ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 31ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΚΡΕΟΠΩΛΗΣ!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του 51χρονου, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο εισαγγελέας ζήτησε την κράτησή του και λίγο μετά τις 12:00 της Πέμπτης εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, που είχε δανειστεί από τον 31χρονο 17.000 ευρώ και τον μετέφερε με το αυτοκίνητο του στις 4 Ιανουαρίου, από το απόγευμα της Τετάρτης (17/1) βρίσκεται στην Ασφάλεια Μεσολογγίου και από χθες έδινε κατάθεση στους αστυνομικούς.

Ο κρεοπώλης, ο οποίος στις προηγούμενες καταθέσεις του έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις, δεν έχει δώσει εξηγήσεις για το κενό της μίας ώρας, που προκύπτει από τη στιγμή που άφησε τον 31χρονο σε πάρκινγκ των παλαιών ΤΕΙ έως τη στιγμή που εθεάθη να ψωνίζει σε μίνι μάρκετ του Μεσολογγίου.

Ο κρεοπώλης που κλήθηκε ξανά στην ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Τετάρτης δεν ομολόγησε κάτι και επέμεινε στην αρχική του εκδοχή. Όμως, τα κενά που προκύπτουν είναι πολλά, ο 31χρονος δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής και η οικογένεια του Μπάμπη Κούτσικου θεωρεί βέβαιο πως το παιδί τους έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε ανατροπή στα δεδομένα με το κινητό τηλέφωνο του 50χρονου. Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο, ωστόσο, ήταν κλειστό. Όμως κάποια στιγμή φαίνεται πως το άνοιξε στην περιοχή όπου εξαφανίστηκαν τα ίχνη του 31χρονου.

 

Επίσης, από πληροφορίες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, προκύπτει ότι είχε και ένα δεύτερο κινητό τηλέφωνο παλιάς τεχνολογίας. Όμως το τηλέφωνο δεν εντοπίστηκε ούτε ο ίδιος ο κρεοπώλης είχε δηλώσει στις Αρχές την ύπαρξή του.

Ακόμη ένα κρίσιμο στοιχείο είναι πως διαπιστώθηκε ότι στην περιοχή εκπέμπει το επίμαχο 40λεπτο και το κινητό τηλέφωνο του 36χρονου φίλου του κρεοπώλη. Είναι το νέο πρόσωπο που έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών ερευνών.

Οι Αρχές τού πήραν το λάπτοπ και το κινητό για να εξεταστούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. Ο φίλος του υπόπτου φέρεται να είχε διαγράψει μηνύματα που αντάλλαξε με τον κρεοπώλη, ο οποίος κάποια στιγμή φέρεται να είχε πει ότι τον πήρε τηλέφωνο για να ψάξουν μαζί τον Μπάμπη.

Πάντως, ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης για την συγκλονιστική υπόθεση, φάνηκε βέβαιος πως μόνο ένα πρόσωπο γνωρίζει πού βρίσκεται ο Μπάμπης, πιθανότατα θαμμένος. Αναφορικά με τα κίνητρα, ανέφερε πως αν εμπλέκεται μόνο ένα πρόσωπο η εγκληματική ενέργεια έγινε για τα χρήματα, όμως αν υπάρξει εμπλοκή κι άλλου ατόμου, τότε τα δεδομένα αλλάζουν.

Στο μεταξύ, τα πρόσωπα – «κλειδιά» μαζί με τον αγνοούμενο Μπάμπη στο Μεσολόγγι είναι πέντε. Ο 50χρονος κρεοπώλης που βρίσκεται διαρκώς στο κάδρο της μεγάλης έρευνας, ο 36χρονος φίλος του που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στην αστυνομία και η σύζυγός του, μαζί με έναν 35χρονο άντρα, που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες από τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.

Και οι πέντε έχουν δεχθεί ερωτήσεις για την εξαφάνιση του 31χρονου, με τους αστυνομικούς να αξιολογούν τις απαντήσεις, σε αντιδιαστολή με τα στοιχεία που κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους.

TAGS: