x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πήγαν να κόψουν πίτα και τα άκουσαν χοντρά Άδωνις, Κεραμέως και Χατζηδάκης – “Θα σας μαυρίσουμε”!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης της ΝΔ βρέθηκαν στον Χολαργό και συγκεκριμένα στην κοπή πίτας της ΝΔ που έγινε σε κοσμικό κέντρο επί της Λ. Μεσογείων την Κυριακή και τα άκουσαν χοντρά!

Νόμιζαν ότι θα είναι μια ωραία συγκέντρωση μεταξύ φίλων και οπαδών της ΝΔ αλλά τους γύρισε μπούμεραγκ δεδομένου ότι τα άκουσαν από τους δικούς τους, τους εξαγριωμένους οπαδούς και τα στελέχη της ΝΔ.

Συγκεκριμένα τους τα έχωσαν για το επικείμενο νομοσχέδιο-έκτρωμα για τον γλάμο των ομοφυλόφιλων και την τεκνοθεσία παιδιών από μέρους τους, αλλά και για την προσωπική διαφορά -τον περίφημο νόμο Κατρούγκαλου που πετσοκόβει-λεηλατεί τις συντάξεις των συνταξιούχων. Επίσης πλοίαρχοι Α’ και Μηχανικοί Α’ αντέδρασαν προσωπικά σε βάρος του Άδωνι Γεωργιάδη για την προσωπική διαφορά αλλά και για το ότι δεν αναγνωρίζει το επάγγελμά τους στα βαρέα και ανθυγιεινά: “Έχουμε εργαστεί από 10-15 χρόνια στο Πέραμα και στα Ναυπηγεία και δεν αναγνωρίζετε ως βαρέα. Ντροπή σας, μας τα έχετε…φάει όλα. Θα σας μαυρίσουμε όμως, πού θα πάει…”!

Εκτός από τους προαναφερθέντες υπουργούς, το παρών έδωσαν η ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Βόζεμπεργκ, αλλά και η πολιτευτής κ. Όλια Νικολοπούλου.

Να σημειώσουμε τέλος ότι η πρόεδρος της τοπικής κ. Καλλιοντζή, κράτησε αποστάσεις από την κεντρική γραμμή του κόμματος που διατηρεί τον νόμο-ψαλίδι του Κατρούγκαλου, μιλώντας για την άρση της αδικίας που πρπέπει να υπάρξει για τους πολκύπαθους συνταξιούχους.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software