x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Κρίσιμες ώρες για 5χρονη από τον Βόλο που διακομίστηκε στην Αθήνα – Έπαθε ανακοπή καρδιάς

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ένα 5χρονο κορίτσι που διακομίσθηκε εκτάκτως από στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου Βόλου στην Αθήνα, μετά από ανακοπή καρδιάς που έπαθε, δίνει μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Πιο συγκεκριμένα, δραματικές είναι οι ώρες για την οικογένεια του 5χρονου κοριτσιού, καθώς η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ κρίσιμη σύμφωνα με τους γιατρούς. Περίμεναν στον προθάλαμο των επειγόντων μαζί με άλλους συγγενείς και προσευχόταν για το παιδί τους.

 

Η 5χρονη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας εκ γενετής. Μάλιστα έχει χρειαστεί πολλές φορές στο παρελθόν να νοσηλευτεί στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου Βόλου σύμφωνα με το taxydromos.gr.

Αυτή τη φορά όμως δεν ήταν μία απλή επιδείνωση της υγείας της. Αργά το μεσημέρι οι γονείς μετέφεραν το παιδί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών χωρίς αισθήσεις. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Οι γιατροί έπεσαν κυριολεκτικά πάνω στην 5χρονη. Στην αίθουσα αναζωογόνησης τα λεπτά κυλούσαν βασανιστικά. Αρχικά το παιδί δεν αντιδρούσε, όμως οι γιατροί και οι νοσηλευτές δεν εγκατέλειψαν τις προσπάθειες. Από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 15.45 έδωσαν πραγματική μάχη για να το επαναφέρουν, όπως και τελικά έγινε. Το να παραμείνει στο Νοσοκομείο ήταν πλέον επικίνδυνο. Αμέσως διασωληνώθηκε, ενημερώθηκε το τμήμα επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ κεντρικά και το πλήρωμα της κινητής σύγχρονης μονάδας του ΕΚΑΒ Βόλου ετοιμάστηκε για την επείγουσα διακομιδή.

Οι γονείς της μικρούλας περίμεναν στον προθάλαμο των επειγόντων μαζί με άλλους συγγενείς. Προσευχόταν για το παιδί τους, περιμένοντας να ενημερωθούν από τους γιατρούς για τις εξελίξεις.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μόλις ενημερώθηκαν ότι πρέπει να διακομιστεί άμεσα σε κεντρικό νοσοκομείο ανακουφίστηκαν.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software