x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Άγιος Παντελεήμονας: Χειροπέδες σε 46χρονο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας γυναίκας

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας (8/4) ένα 46χρονο από το Μπανγκλαντές για απειλή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Είχε προηγηθεί καταγγελία μιας 24χρονης γυναίκας στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, αναφορικά με την επίμονη και εμμονική παρακολούθηση που βίωνε από τον 46χρονο από το φθινόπωρο του 2023, τον οποίο γνώριζε μόνο από τη γειτονιά, συμπεριφορά που τής προκαλούσε φόβο και ανησυχία.

 

Ο 46χρονος, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι κατοικούσαν κοντά, πραγματοποιούσε επανειλημμένες επισκέψεις στο σπίτι της και την εργασία της με ασήμαντες αφορμές, καθώς και πολλαπλά τηλεφωνήματα στο κινητό της τηλέφωνο, παρά το γεγονός πως η 24χρονη του είχε ζητήσει επανειλημμένως να σταματήσει να την ενοχλεί.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., μια μέρα πριν τη σύλληψη του, ο 46χρονος προσέγγισε την 24χρονη στο σπίτι της και ζήτησε επιτακτικά να βγάλουν μια φωτογραφία, προβαίνοντας σε χειρονομία γενετήσιου χαρακτήρα (σ.σ. την θώπευσε).

Στη συνέχεια, η 24χρονη προέβη σε καταγγελία και οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 46χρονο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software