ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ… Ο Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13!

0
0
0
s2smodern

Γράφει ο Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Ναι, ήρθε για να αλλάξει τον κόσμο! Η ανθρωπότητα περνάει πια σε μια Νέα Εποχή, με τον Ντόναλντ Τραμπ -τη «σάλπιγγα της Αποκαλύψεως», σύμφωνα με τον Γέροντα του Βουνού- να πραγματοποιεί εντυπωσιακές κινήσεις, κινήσεις που σοκάρουν, τη μία μετά την άλλη!

Όπως π.χ. όταν δεν δίστασε να φορέσει το παραδοσιακό εβραϊκό σκουφάκι (το «κιπά»), αλλά και να καρφιτσώσει στο πέτο του σακακιού του την πεντάλφα των Ισραηλιτών! Αλλά και πήγε επίσης και θρήνησε στο περίφημο «τείχος των δακρύων», στην Ιερουσαλήμ, εκεί όπου οι απανταχού Ιουδαίοι θέλουν να οικοδομήσουν τον νέο ναό του Σολομώντα…

Τι συμβαίνει λοιπόν, Συνελληνίδες και Συνέλληνες;

Συμβαίνει αυτό που ΜΟΝΟ εμείς εδώ στην «Ε.Ω.» σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και καιρό: ότι δηλ. ζούμε ήδη στους έσχατους καιρούς μιας ολόκληρης εποχής, ότι εισήλθαμε πια στα τελικά γεγονότα, ενώ γύρω μας ανοίγουν οι σφραγίδες της Αποκαλύψεως, ενώ ηχούν οι σάλπιγγες των αγγέλων! Κι απόδειξη τρανή περί τούτου είναι τα όσα συμβαίνουν με τον Ντόναλντ Τραμπ, τον «πλανητάρχη», ο οποίος κάνει Ο,ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ προκειμένου να επαληθεύσει τον θείο Λόγο της Αγίας Γραφής και να επιβεβαιώσει τις προρρήσεις των Γερόντων της Ελληνορθοδοξίας μας!!! Όποιες κ αν είναι οι πραγματικές προθέσεις του, δεν παύει να οδηγεί με τις κινήσεις του τα πράγματα στην «αναλαμπή της Ορθοδοξίας», δηλ. τη δόξα του ελληνισμού, με πρωτεύουσα των παγκοσμίων εξελίξεων την Κωνσταντινούπολη!!! ΔΟΞΑ ΕΝ ΥΨΙΣΤΟΙΣ ΘΕΩ ΚΑΙ ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΙΡΗΝΗ ΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΕΥΔΟΚΙΑ.

Η απόφαση του Τραμπ τον Δεκέμβριο του 2017 να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του κράτους του Ισραήλ άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου»· ή, για να το πούμε με εκκλησιαστικούς όρους, άνοιξε πλέον το «φρέαρ της αβύσσου» και από εκεί ξεπήδησαν οι υποχθόνιοι δαίμονες που ως αρχηγό τους έχουν τον αρχιδαίμονα Αββαδών (βλ. Αποκάλυψη Ιωάννου, 9 ο κεφάλαιο)… Οπότε, μπήκαμε πράγματι στα μεγάλα γεγονότα, ενώ στις 14 Μαΐου του 2018 οι Ισραηλινοί ετοιμάζουν άλλη μια ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ, αφού την ημέρα εκείνη συμπληρώνονται ακριβώς 70 έτη από την ίδρυση του εβραϊκού κράτους. Κατά τους φανατικούς Εβραίους, τους σιωνιστές (τους «παλαιοημερολογίτες» του Ισραήλ), έχουν πια ξεκινήσει οι εξελίξεις που οδηγούν στην ανακατασκευή του ναού του Σολομώντα και στην εμφάνιση, αμέσως μετά, του «Μεσσία» τους για να βασιλεύσει στον κόσμο.

Υπό αυτές τις συνθήκες… ξεκίνησε όντως ο Γ΄ παγκόσμιος πόλεμος την Παρασκευή και 13 Απριλίου 2018, δηλ. την Παρασκευή που μας πέρασε!!! Όπως εκτιμήσαμε, με πρωτοσέλιδό μας μάλιστα δημοσίευμα, στο φύλλο της περασμένης Παρασκευής, οι Δυτικοί θα άρχιζαν ΕΠΙΤΗΔΕΣ τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή την Παρασκευή και 13, έτσι ώστε η ημερομηνία αυτή να συμπίπτει με την «καταραμένη» ημέρα των τεκτόνων Ναϊτών ιπποτών· του μασονικού δηλ. τάγματος που πήρε την ονομασία του από τον Ναό του Σολομώντα! Τελικά, ο πόλεμος κατά της Συρίας άρχισε πραγματικά ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13, αφού τα χαράματα του Σαββάτου 14 Απριλίου που χτύπησαν οι Δυτικοί τη Συρία ήταν για τους Αμερικανούς ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!! Αφού, ως γνωστόν, οι ΗΠΑ πάνε πολλές ώρες πίσω από την ώρα Ελλάδος.

Πού αποσκοπεί η στρατηγική του Τραμπ στη Μέση Ανατολή και, γενικότερα, σε ολόκληρη την τόσο κρίσιμη γεωπολιτικά περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου; Ο Τραμπ, επηρεασμένος τα μέγιστα από τον πλέον στενό του συνεργάτη και γαμπρό του, τον Ισραηλίτη Τζάρεντ Κούσνερ, φιλοδοξεί να οικοδομήσει ένα «μεγάλο Ισραήλ» -από τη Μεσοποταμία έως την Κύπρο, κι από τη χερσόνησο του Σινά έως τις πηγές του Τίγρη και του Ευφράτη-, το οποίο να δεσπόζει στον νευραλγικό αυτό χώρο ως «χωροφύλακας» των ΗΠΑ, ενώ δυτικότερα θα υπάρχει μια «μεγάλη Ελλάς» υπό τη μορφή συνομοσπονδίας του Αιγαίου, με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη. Φυσικά, ο σχεδιασμός Τραμπ επιδιώκει τη ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ως απαραίτητη προϋπόθεση ένωσης των ΑΟΖ Ελλάδας και Ισραήλ! Με τον τρόπο αυτό, τους υδρογονάνθρακες της Κύπρου θα τους πάρει η κοινοπραξία που δημιούργησε ο διεθνής οικονομικός οίκος των Ρότσιλντ, ενώ Έλληνες και Ισραηλίτες θα λάβουν ένα σημαντικό ποσοστό από την εξόρυξη του φυσικού αυτού πλούτου. Όλα αυτά θα γίνονται υπό την επίβλεψη των ΗΠΑ, που θα είναι έτσι ο απόλυτος κυρίαρχος στην περιοχή μας.

Μέσα στο περίπλοκο αυτό παιχνίδι των μεγάλων δυνάμεων ΠΡΕΠΕΙ ο Γενικός πόλεμος των προφητειών να ξεκινήσει από τους ποταμούς Τίγρη και Ευφράτη (Συρία)! Ψυχοϊστορικά δηλ. επιβάλλεται η απαρχή του πολέμου αυτού, που μοιραία θα απολήξει σε θερμοπυρηνικό ολοκαύτωμα («Αρμαγεδδώνα»), να γίνει στη Συρία, εκπληρώνοντας έτσι τον θεόπνευστο Λόγο των Αγίων. Πιάνεται, με δυο λόγια, «από κάτω» ο πόλεμος αυτός, κατά Πατροκοσμά, κάτι που σημαίνει ότι ο ελληνισμός θα υποστεί σχετικά λίγα δεινά, ενώ μακροπρόθεσμα θα γίνει ξανά αυτοκρατορική δύναμη. Αντιθέτως, εάν πιανόταν «από πάνω» (Ουκρανία), τότε ο σλαβικός επεκτατισμός θα ακρωτηρίαζε τον ελλαδικό χώρο προς όφελος της ρωσικής «εξόδου στο Αιγαίο»…

Πάμε λοιπόν για συγκλονιστικά πράγματα και καταστάσεις. Διότι η Ρωσία βλέπει, για πολλοστή φορά, να ΜΗΝ μπορεί να κατέβει στη ζεστή θάλασσα της Μεσογείου και να την αποκλείουν από τις παγκόσμιες εξελίξεις. Διότι μπορεί μεν ο Βλαντίμιρ Πούτιν να έχει καταστήσει την πατρίδα του ξανά σεβαστή δύναμη σε πλανητικό επίπεδο, όμως η Ρωσία είναι περικυκλωμένη ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ από τα πυρηνικά του ΝΑΤΟ, που μέσα σε ελάχιστα λεπτά μπορούν να καταστρέψουν τη Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη και άλλες ρωσικές μεγαλουπόλεις… Αντιθέτως, οι Ρώσοι έχασαν πια μετά τον Ψυχρό πόλεμο την Κούβα, με την οποία μπορούσαν να απειλήσουν εξίσου με πυρηνικά χτυπήματα τις αμερικανικές πολιτείες. Άρα, ο Πούτιν -ένας άριστος στρατηγικός παίκτης- δεν θα θυσιάσει ποτέ την ασφάλεια της χώρας του για τα συμφέροντα του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Συμπέρασμα: ο Άσαντ είναι ολομόναχος σ’ αυτό τον πόλεμο, που όλο και περισσότερο μας θυμίζει τους πολέμους κατά του Ιράκ, στον Περσικό κόλπο, το 1991 και το 2003.

Πόλεμος, Ελεύθερη Ώρα, Παρασκευή 13, Παγκόσμιος