x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μονταζιέρα στις δηλώσεις Αποστολάκη; - Τι είπε τελικά;

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες από φερόμενες δηλώσεις του ναυάρχου Αποστολάκη  σχετικά με εκπτώσεις της εθνικής κυριαρχίας στα νησιά του Αιγαίου.
 
Να βάλει τα πράγματα σε τάξη επιχείρησε από την πλευρά του ο υποναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού ε.α. Στέλιος Φενέκος με ανάρτηση του στο Facebook:
 
«ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ
 
Αγαπητοί φίλοι.
Την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης Αποστολάκη την έκανε ο ίδιος ο ΣΚΑΙ και ο οποίος δημοσίευσε όλη την συνέντευξη.
Κι ενώ σε όλα τα άλλα σημεία η απομαγνητοφώνηση ήταν ακριβέστατη, στο συγκεκριμένο σημείο έκανε εγκληματικό λάθος το οποίο μάλιστα αναπαράχθηκε από πολλά έντυπα μέσα και εφημερίδες.
Συγκεκριμένα  ο ΣΚΑΙ έγραψε ότι είπε:
«Νομίζω ότι έχουμε περιθώρια να βάλουμε ‘νερό στο κρασί μας’ ή να δεχτούμε κάποιες παραχωρήσεις."
Ψάχνοντας επισταμένα στην ίδια την συνέντευξη πλέον, διαπίστωσα ότι είπε ακριβώς το αντίθετο.
Είπε : "Νομίζω ότι ΔΕΝ έχουμε περιθώρια να βάλουμε νερό στο κρασί μας". Συνεπώς τον αδικήσαμε όλοι μας και οφείλουμε να ανασκευάσουμε.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΝΑΥΑΡΧΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΜΕ».
 
Σε νέα του ανάρτηση,o κ Φενέκος παραθέτει τα λόγια του Ναυάρχου:

«νομίζω ότι ΔΕΝ έχουμε περιθώρια να βάλουμε ‘νερό στο κρασί μας’ ή να δεχτούμε κάποιες παραχωρήσεις. Δεν πρέπει να το συζητάμε και δεν το συζητάμε». «Αν συζητηθεί, δεν ξέρω με ποιες εγγυήσεις και όρους μπορεί να δεχθεί η ελληνική κυβέρνηση κάτι.. Δεν το ξέρω αυτό, είναι θέμα της κυβέρνησης».


e-genius.gr ...intelligent web software