x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Στήριξη του Αμερικανού Γερουσιαστή Μενέντεζ στην Ελλάδα: Αυτός είναι ο λόγος

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
Μεγάλη είναι η στήριξη του αμερικανού γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ στη χώρα μας ειδικά τον τελευταίο χρόνο απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα. 
 
Πρόσφατα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Τουρκία, την οποία χαρακτήρισε «μόνιμη απειλή στην ανατολική Μεσόγειο».
 
Ποιος είναι ο λόγος όμως για τη στήριξη στην Ελλάδα ;
 
Μα φυσικά ότι ο γερουσιαστής εκλέγεται από το ελληνοαμερικανικό λόμπι και θέλει να κάνει σταθερό μασάζ στα πατριωτικά αισθήματα των ψηφοφόρων του. 
 
Και όχι τυχαία, αφού οι ενδιάμεσες εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες απέχουν  μόλις ένα μήνα. Κλιμακώνει για την επανεκλογή του ο Γερουσιαστής, αλλά αξίζει να τονίσουμε ότι είναι ευπρόσδεκτη κάθε φωνή στήριξης απέναντι στην Ελλάδα.
 
Ο Μενέντεζ συμπεριέλαβε μάλιστα τη γειτονική χώρα στις μεγάλες προκλήσεις με τις οποίες είναι αντιμέτωπη η διεθνής κοινότητα, μαζί με την Κίνα, τη Ρωσία και την κλιματική αλλαγή».

«Δεν χρειάζεται να πω σε κανέναν σε αυτήν την αίθουσα πως η πλέον μόνιμη και εγγύτερη απειλή στην ανατολική Μεσόγειο εξακολουθεί να είναι η Τουρκία. Παρά το γεγονός πως αποτελεί σύμμαχο του ΝΑΤΟ, η Τουρκία αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία με προκλητικές υπερπτήσεις στο Αιγαίο. Η παραβίαση του εναέριου χώρου με μαχητικά αεροσκάφη είναι απαράδεκτη συμπεριφορά για κάθε χώρα», είπε πρόσφατα.


e-genius.gr ...intelligent web software