x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΥΠΟΠΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ!!! Η κυβέρνηση ΣΒΗΝΕΙ τα πρόστιμα για τους ανυπάκουους ανεμβολίαστους άνω των 60

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Με το βλέμμα στα ακόμα χειρότερα μέτρα που θα παρθούν, αυτή την φορά, με πρόσχημα την Ουκρανία και την τεχνητή ενεργειακή κρίση…

Σβήνονται τα πρόστιμα για τους ανεμβολίαστους άνω των 60, όπως δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Θάνος Πλεύρης.

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ;;;;;;

Σημείωσε επίσης ότι το θέμα των ανεμβολίαστων υγειονομικών θα επανεξεταστεί από το υπουργείο Υγείας.

 

Η κυβέρνηση υλοποιεί στην ουσία την εντολή Μητσοτάκη, ο οποίος συνέστησε στους υπουργούς και τους βουλευτές τους να «μαλακώσουν», καθώς έρχεται δύσκολος χειμώνας και η κυβέρνηση θα εφαρμόσει προφανώς ακόμα πιο δύσκολα μέτρα, κατόπιν των εντολών του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ και με αφορμή την τεχνητή ενεργειακή κρίση.

«Η κοινωνία περνάει δύσκολα, έχει μεγάλη αβεβαιότητα για τον χειμώνα που έρχεται. Υπάρχουν πολλά προβλήματα ακόμα τα οποία δεν έχουν επιλυθεί, τα περισσότερα είναι αποτέλεσμα του κόστους ζωής και της εισαγόμενης κρίσης η οποία προέκυψε μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και πρέπει να είμαστε απολύτως εναρμονισμένοι με τα συναισθήματα των πολιτών στον πολιτικό μας λόγο», είχε δηλώσει ο πρωθυπουργός.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης σε προηγούμενη του τοποθέτηση του (14.09.2022) στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να σβηστούν τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60 ετών.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software