x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Οι τηλέ-ειδικοί ζητάνε ΕΛΕΟΣ από τους «ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ»: «Ας ξεχάσουμε ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ στην πανδημία»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ζητάνε αμνηστία για όλα όσα επέβαλλαν στον κόσμο με τα μέτρα και τα εμβόλια!! Μυρίστηκαν πως κάτι έρχεται…

To διάσημο αμερικανικό περιοδικό «The Atlantic» έχει δεχθεί πυρά επειδή πρότεινε όλες οι χουντικού τύπου αποφάσεις της εποχής της πανδημίας σχετικά με τα φονικά lockdown, το κλείσιμο σχολείων, την μάσκα και την τιμωρία μιας ολόκληρης τάξης ανθρώπων που αμφισβήτησαν την αποτελεσματικότητα και την σοφία της λήψης ενός βιαστικού, κατά ορισμένους επιστήμονες, πειραματικού εμβολίου – για έναν ιό με ποσοστό επιβίωσης 99%, να ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ από τον κόσμο σαν να μην έγιναν ποτέ!!!

Με άλλα λόγια ζητούν το ΕΛΕΟΣ, καθώς κάποιοι έχουν ψυλλιαστεί πω η οργή του κόσμου θα πέσει πάνω τους!!!

«Πρέπει να συγχωρούμε ο ένας τον άλλον για όσα κάναμε και είπαμε όταν ήμασταν στο σκοτάδι για τον COVID », γράφει η Καθηγήτρια Emily Oster – μια τεράστια υπέρμαχος του lockdown, η οποία τώρα εκλιπαρεί για έλεος από τους «ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ», όπως αποκάλεσαν και αποκαλούν τους ανυπάκουους σκεπτικιστές.

 

«Ας αναγνωρίσουμε ότι κάναμε περίπλοκες επιλογές ενόψει της βαθιάς αβεβαιότητας και, στην συνέχεια, ας προσπαθήσουμε να συνεργαστούμε για να ξεχάσουμε το πίσω και να προχωρήσουμε μπροστά», συνεχίζει. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΓΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;;;;;;;;;

Υπήρχαν πολυάριθμες πηγές που επισήμαναν την πραγματική επιστήμη που ήταν αντίθετη με τους ισχυρισμούς της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, και αποσιωπήθηκαν, σύμφωνα με εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, εσκεμμένα, μετά από μια τεράστια εκστρατεία στα συστημικά μέσα ενημέρωσης (στην Ελλάδα δόθηκε πακτωλός χρημάτων για την προώθηση των μέτρων και των εμβολίων COVID).

TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software