x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΔΕΘ: Σε διαμαρτυρία κατεβαίνουν και αστυνομικοί της ΕΑΥΘ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Σαν να μην έφταναν οι δεκάδες άλλες κινητοποιήσεις, εν όψει παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, σειρά παίρνουν και οι αστυνομικοί υπάλληλοι της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, αύριο Σάββατο 11/9, στις 09:00, η ΕΑΥΘ (Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης) θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την κεντρική είσοδο της ΔΕΘ (πλατεία ΧΑΝΘ), με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού. Το ΔΣ της ΕΑΥΘ τονίζει πως «παρά το γεγονός ότι τα δυο τελευταία χρόνια το αστυνομικό προσωπικό της ΓΑΔΘ έχει στηρίξει την χώρα σε όλα τα σημαντικά ζητήματα, όπως την προστασία της δημόσιας υγείας από τη διασπορά του Covid-19, τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο, τη διαχείριση των πυρκαγιών και την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος, δεν υπήρξε καμία ουσιαστική στήριξη από την κυβέρνηση». Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΑΥΘ: «Τα δυο τελευταία χρόνια, το αστυνομικό προσωπικό της ΓΑΔΘ έχει στηρίξει την χώρα σε όλα τα σημαντικά ζητήματα, όπως την προστασία της δημόσιας υγείας από τη διασπορά του covid-19, τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο, τη διαχείριση των πυρκαγιών και την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος. Σε όλα αυτά τα καίρια ζητήματα, δεν υπήρξε καμία ουσιαστική στήριξη από την Κυβέρνηση. Όχι μόνο δεν έχουμε λάβει την επιβράβευση που δεσμεύτηκε προσωπικά ο Πρωθυπουργός, τουναντίον, πολλοί συνάδελφοί μας δεν έχουν πληρωθεί το σύνολο των νυχτερινών ωρών που εργάστηκαν το 2020. Με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης αποφάσισε να προχωρήσει σε συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας, αύριο, Σάββατο 11-9-2021 και ώρα 09:00 έξωθεν της κεντρικής εισόδου της ΔΕΘ (πλατεία ΧΑΝΘ). Η επίπλαστη εικόνα υπεραστυνόμευσης της πόλης που παρουσιάζεται τις ημέρες που διαρκεί η ΔΕΘ, καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα που βιώνουν οι Αστυνομικοί της ΓΑΔΘ και οι πολίτες της Θεσσαλονίκης.

– Οι αστυνομικές Υπηρεσίες της πόλης είναι υποστελεχωμένες και η ίδρυση νέων Υπηρεσιών γιγαντώνει το πρόβλημα.

– Οι Αστυνομικοί περιπολούν με οχήματα που έχουν διανύσει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα και μηχανές 20ετίας.

– Οι εγκληματικές οργανώσεις έχουν παρεισφρήσει το διάτρητο σύστημα ενδοεπικοινωνίας της ΕΛΑΣ και ενημερώνονται για τις κινήσεις των δυνάμεων.

– Η αναξιοκρατία βασιλεύει στις εσωτερικές διαδικασίες του Σώματος και μέχρι σήμερα δεν έχει ληφθεί η πρωτοβουλία για τη θέσπιση ενός αξιοκρατικού Κώδικα εσωτερικών μεταθέσεων και τον εκσυγχρονισμό του συστήματος κρίσεων των Αξιωματικών.

– Οι επιθέσεις με γκαζάκια σε οικίες Αστυνομικών αυξάνονται και η επικήρυξη των 21 συναδέλφων μας σε ιστοσελίδα που πρόσκειται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, ανέδειξε την αδυναμία των αρμοδίων να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στη ρίζα του.

– Η τοποθέτηση καμερών στις στολές των Αστυνομικών έχει μείνει στα λόγια Όσα επικοινωνιακά τεχνάσματα κι αν σκαρφιστούν, τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δεν μπορούν να κρυφτούν. Χορτάσαμε υποσχέσεις! Με sms κι ευχαριστώ, εμπαίζετε το προσωπικό!»

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software