x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Δεξί χέρι του Μητσοτάκη αναφέρει τα Κατεχόμενα ως "Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου"

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Οι πανηγυρισμοί του Ερντογάν τη νύχτα της εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν ήταν εντέλει καθόλου τυχαίοι. Επειδή οι προφήτες έχουν τελειώσει σε αυτόν τον κόσμο, σίγουρα ο Τούρκος πρόεδρος δεν είχε μαντικές ικανότητες, αλλά γνώριζε κάτι παραπάνω σε σύγκριση με τους Έλληνες ψηφοφόρους.

Οι απαράδεκτες δηλώσεις του υφυπουργού Άγγελου Συρίγου ο οποίος υιοθέτησε πλήρως την τουρκική προπαγάνδα αναφορικά με την απόκτηση αμερικανικών μαχητικών F 16 από την Τουρκία, δεν είναι κάποιο «μεμονωμένο κρούσμα». Η αντίδραση της ομογένειας που χαρακτήρισε τις συγκεκριμένες δηλώσεις «αρμόζουσες σε πράκτορες των Τούρκων», δεν ήταν υπερβολική. Τα επιχειρήματα Συρίγου υπέρ της απόκτησης μαχητικών από την Τουρκία τα είχε επαναλάβει το σύνολο της τουρκικής ηγεσίας, απευθυνόμενη στις ΗΠΑ.

Εξίσου προκλητικές, ανεπίτρεπτες και μειωτικές ήταν οι δηλώσεις του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν έπειτα από την σύνοδο κορυφής του NATO στη Μαδρίτη είχε υιοθετήσει πλήρως και δημόσια την τουρκική προπαγάνδα περί δήθεν «τρομοκρατικής απειλής»! Για την ακρίβεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που χαρακτηρίζει τα θύματα των Τούρκων ως «τρομοκράτες». Υιοθετώντας με αυτόν τον τρόπο την διαχρονική τουρκική προπαγάνδα που χρησιμεύει για να συγκαλύψει τις γενοκτονίες που η Τουρκία έχει διαπράξει κατά των Ελλήνων, των Αρμενίων, τον Ασσυρίων και τώρα των Κούρδων.

Οπωσδήποτε μία τέτοια εγκληματική δήλωση δεν μπορεί να είναι προϊόν ανοησίας η ανικανότητας.

Και φτάνουμε τώρα στον Νίκο Τσάφο…

Νίκος Τσάφος: ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα ενέργειας!

Αυτό προκύπτει τόσο από τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και από πλήθος δημοσιευμάτων που τεκμηριώνουν ότι βρίσκεται στο πλευρό του πρωθυπουργού για τα ενεργειακά.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software