x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η απάντηση Τεντόγλου στην ακύρωση άλματος στα 8.40 γιατί είχε… άλλο χρώμα παπούτσι: Αηδιάζω, ασχοληθείτε με το ντοπάρισμα

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου ακύρωσε επίδοση του κορυφαίου αθλητή μήκους στο κόσμο Μίλτου Τεντόγλου, γιατί του καταλογίζει ότι φορούσε παράτυπα παπούτσια.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης απάντησε με εξαιρετικά καυστικό τρόπο και τους προέτρεψε να ασχολούνται με όσους αρνούνται να υποβληθούν σε αντιντόπινγκ κοντρόλ.

 

Η επίδοση του Τεντόγλου στο μίτινγκ του Τόρουν ήταν 8,40 μ. και ήταν η κορυφαία στον κόσμο, έως τώρα για το 2023.

Ο αθλητής φορούσε μια limited edition σειρά αγωνιστικών παπουτσιών και οι τεχνικοί της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του ζήτησαν φωτογραφίες. Με βάση την επισκόπησή τους ακύρωσαν την επίδοσή του.

 

Ο Έλληνας κορυφαίος αθλητής στον κόσμο, αντέδρασε με ανάρτησή του στο Instagram ανεβάζοντας παράλληλα και φωτογραφίες από το παπούτσι για το οποίο ακυρώθηκε και ένα άλλο ολόιδο, σε άλλο χώρα με το οποίο είχε αγωνιστεί κανονικά στο πρόσφατο παρελθόν.

Έτσι@worldathleticsέχουν ανθρώπους στην ομάδα τους που δεν έχουν ιδέα για παπούτσια και αθλήματα. Και αποφασίζουν ποιες αιχμές είναι εντάξει ή όχι για τους αθλητές.

 

Νομίζουν ότι το πάχος της πλάτης του παπουτσιού είναι κάτι που είναι καλό 😂 Στην πραγματικότητα όχι μόνο είναι άχρηστο αλλά κάνει την ακίδα βαριά και δύσκολο να τρέξει.

Μου ακυρώνουν το άλμα 8,40 γιατί φοράω την ακίδα στην 1η φωτογραφία . Ενώ οι άλλες 2 αιχμές είναι εντάξει για το άλμα εις μήκος.

Οι πρώτες 2 φωτογραφίες είναι ίδιας ακίδας αλλά διαφορετικού χρώματος BTW.

 

Έλεγξες τις αιχμές των παλιών δίσκων; Είχαν λέιζερ στην πλακέτα;

 

Νομίζω ότι θα πρέπει να έχετε άτομα στην ομάδα σας που έχουν εμπειρία με το άθλημα. Είμαι αυτός που πηδάει. Θέλω να φοράω ό,τι είναι άνετο και ασφαλές.

Δεν με νοιάζει ένα άλμα 8,40. Μπορώ να το πηδήξω όποτε θέλω. Είναι απλά άδικο. αηδιάζω.

Και το αστείο είναι ότι την επόμενη εβδομάδα θα φορέσω την ίδια καρφίτσα αλλά έχει διαφορετικό χρώμα, οπότε είναι “εγκεκριμένη”😂

Και προφανώς είναι εντάξει να χάσετε 3 τεστ αντιντόπινγκ αλλά να μην φορέσετε αυτά τα παπούτσια.

Πολύ δυνατός ο μαύρος πάνθηρας.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software