x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο μικρού βεληνεκούς προς την Κίτρινη Θάλασσα

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε σήμερα ένα βαλλιστικό πύραυλο μικρού βεληνεκούς προς την Κίτρινη Θάλασσα, ανάμεσα στην Κίνα και την κορεατική χερσόνησο, ανακοίνωσαν οι νοτιοκορεατικές ένοπλες δυνάμεις.

 

Η εκτόξευση πραγματοποιήθηκε μετά τη δήλωση που έκανε προχθές, Τρίτη, η Κιμ Γιο Τζονγκ, η ισχυρή αδελφή του ηγέτη Κιμ Γιόνγκ Ουν, ότι οποιαδήποτε κίνηση για να καταρριφθεί πύραυλος στη διάρκεια βορειοκορεατικής πυραυλικής δοκιμής θα θεωρηθεί κήρυξη πολέμου.

Ο πύραυλος εκτοξεύθηκε γύρω στις 6:20 μ.μ. (11:20 ώρα Ελλάδας) από τη βορειοκορεατική περιοχή του Νάμπο, ανέφερε σε δήλωσή του το επιτελείο των νοτιοκορεατικών ενόπλων δυνάμεων.

 

Την Τρίτη, η Βόρεια Κορέα επέκρινε μια κοινή στρατιωτική άσκηση των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας υπογραμμίζοντας ότι αυξάνει τις εντάσεις, είχε μεταδώσει το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Οι ΗΠΑ και η Νότια Κορέα θα πραγματοποιήσουν ευρείας κλίμακας στρατιωτικά γυμνάσια με την ονομασία «Freedom Shield» (Ασπίδα Ελευθερίας), τα οποία θα αρχίσουν την ερχόμενη εβδομάδα.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software