x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ο Οικονόμου αποσιωπά τι του είπε η Γιούροβα για τον Τύπο στην Ελλάδα

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η Ευρώπη ανοίγει τον φάκελο «Ελευθερία του Τύπου» στην Ελλάδα και αυτό ενοχλεί αφάνταστα το Μαξίμου, που στηρίζει στα ΜΜΕ που χρηματοδοτεί μια γυάλινη επικοινωνιακή κυριαρχία.

Το κατάλαβε καλά αυτό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος προσήλθε αργά χθες στη συνάντηση με την αρμόδια αντιπρόεδρο της Ε.Ε. Βέρα Γιούροβα με τον υπεροπτικό αέρα με τον οποίο συμπεριφέρεται εντός Ελλάδος και βγήκε με την ουρά στα σκέλια! «Η κυβέρνηση και ο κ. Οικονόμου πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούν άλλο να κρύβονται και να διασύρουν συνεχώς τη χώρα» τονίζουν σε κοινή τους δήλωση ο τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης και η αν. τομεάρχης Επικοινωνίας Νατάσα Γκαρά. Ειδικότερα, σχολιάζουν ότι «η κυρία Γιούροβα επέμεινε στη διαφάνεια και τη δικαιοσύνη στην κατανομή των δημόσιων πόρων, συμπεριλαμβανομένης της κρατικής διαφήμισης», ιδίως μετά «το αλησμόνητο σκάνδαλο» των λιστών Πέτσα. «Αναφέρθηκε στις ανησυχίες που αναδείχθηκαν από αρκετές εκθέσεις οργανώσεων για την ελευθερία των ΜΜΕ πρόσφατα, συμπεριλαμβανομένων και των νομοθετικών εξελίξεων σχετικά με την ποινικοποίηση της παραπληροφόρησης και τη διοίκηση του Εθνικού Πρακτορείου Ειδήσεων», ζητήματα που ο Γ. Οικονόμου, όπως λένε, «αρέσκεται είτε να διαψεύδει είτε να κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση για λαϊκισμό».

Ρώτησε δε «σχετικά με την έρευνα για τη δολοφονία του ερευνητή δημοσιογράφου Γ. Καραϊβάζ και τη δράση για τη βελτίωση της προστασίας των δημοσιογράφων στην Ελλάδα», όπου οι κυβερνητικές επιδόσεις είναι πενιχρές.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software