x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ψίχουλα στους ΕΜΘ! Μήνυμα αγανάκτησης για τα ανδρομικά προαγωγής

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Οι εκλογές έγιναν και πάμε για τις επόμενες…Το μόνο που μένει ίδιο είναι τα μεγάλα καθημερινά προβλήματα του κόσμου και σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν και οι στρατιωτικοί! Η μισθοδοσία Ιουνίου αναρτήθηκε και οι ΕΜΘ είναι «στα κάγκελα»!

 

Το μήνυμα εκπέμπει αγανάκτηση. Όπως θα διαβάσετε απολύτως δικαιολογημένη:

«Αναρτήθηκε η μισθοδοσία Ιουνίου με τα αναδρομικά προαγωγής για τους ΕΜΘ Ανθυπολοχαγούς απο 01/01/2022 !!! Με καθαρή αύξηση πολύ πολύ κάτω των 20 ευρώ!! (15-16) τον μήνα.  ΞΕΦΤΙΛΑ . 

Τέτοια  αύξηση λόγω προαγωγής δεν εχει προηγούμενο στη χώρα .ΞΕΦΤΙΛΑ .

Είναι ελεημοσύνη παρά κάποια αύξηση. ΞΕΦΤΙΛΑ .

 

Αφού ούτε γενναία ήταν ούτε και δίκαια, δηλαδή από την ημερομηνία απονομής βαθμού για τον καθένα. ΞΕΦΤΙΛΑ 

Μήπως λοιπόν θα ήταν καλή ιδέα να δοθούν σε κουπόνι για Σούπερ Μάρκετ ή ως πακέτο διακοπών;

 

Αύξηση θα ήταν να μπορείς τουλάχιστον να αγοράσεις ένα ψωμάκι για δύο ανθρώπους .Οχι φέτες αυτού. ΞΕΦΤΙΛΑ .

Ποιος όμως από τους <ατσαλάκωτους> που εισηγούνται και νομοθετούν γνωρίζει τι θα πει καθημερινός αγώνας επιβίωσης μιας οικογένειας Στρατιωτικού; Μα φυσικά κανείς. Είναι μακριά νυχτωμένοι και παρόλα αυτά για πολλά πολλά χρόνια (δεκαετίες) επιβραβεύονται για αυτό!!!! Απόδειξη αυτών είναι πώς οι εκάστοτε Υπουργοί Άμυνας ειναι πάντα σχεδόν στη λίστα με τους  δημοφιλέστερους πολιτικούς σε κάθε κυβέρνηση εδώ και δεκαετίες .Κάποιοι Τέως Στρατηγοί ,σήμερα αλλά και παλαιότερα στην αρένα της πολιτικής που  δήθεν κόπτονται για το καλό των στελεχών και γνωρίζουν την κατάσταση ,περιέργως χάνουν τη φωνή τους για θέματα που αφορούν μικρόβαθμους αλλά υπερθεματίζουν όταν πρόκειται να επωφεληθούν και οι ίδιοι απο αυτό. Τρανή απόδειξη αποτελεί μια ματιά σε βίντεο της βουλής κατά την ψήφιση του πρόσφατου αλλά και προηγουμένων νομοσχεδίων του ΥΠΕΘΑ. Καλή επένδυση  λοιπόν με το ποσό της αύξησης. Δεν νομίζω πως έχει νόημα να σχολιάσω περαιτέρω . Σε κάθε περίπτωση μόνο το φύλλο μισθοδοσίας  ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ  λέει την αλήθεια» .

 
TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software