x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τόσο θα ανάβετε τα κλιματιστικά, ΦΩΤΑ θα ΚΛΕΙΝΟΥΝ! Ανοίγει η πόρτα της Μεγάλης Επανεκκίνησης στην Ελλάδα

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Με συνταγή ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!! Σχέδιο για εξοικονόμησης ενέργειας με μείωση της κατανάλωσης ρεύματος ενόψει του θερμού ελληνικού καλοκαιριού ετοιμάζει η κυβέρνηση, η οποία ακολουθεί κατά γράμμα το διεθνιστικό σχέδιο όλης της Ευρώπης! Έτσι, με «συνταγή» Γερμανίας, έρχεται το σχέδιο «θερμοστάτης» που αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα, από το οικονομικό επιτελείο. Το σχέδιο που θα περιλαμβάνει ρύθμιση της θερμοκρασίας των κλιματιστικών και σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτό θα προβλέπει κίνητρα για μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και συστάσεις για να λειτουργούν τα κλιματιστικά, ΑΥΣΤΗΡΩΣ, στους 26 με 27 βαθμούς. Και όπως έχουν πει στην Γερμανία, στην αρχή αυτό θα συνιστά σύσταση, μετά αν χρειαστεί θα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ από το κράτος – ΕΔΩ!

Η επιχείρηση «θερμοστάτης» περιλαμβάνει επίσης και περιορισμό στις καταναλώσεις του οδικού φωτισμού, όπως επίσης στην Γερμανία, και παρεμβάσεις για την αντικατάσταση λαμπτήρων με σύγχρονους ενεργειακά αποδοτικούς, ενώ θα είναι υποχρεωτικό και το σβήσιμο των φώτων μετά το τέλος κάθε εργασίας, όπου αυτά δεν είναι απαραίτητα.. Εκτιμάται μάλιστα πως με το μέτρο αυτό θα εξοικονομηθεί ένα ποσό μεταξύ 18 με 20 εκατομμυρίων ευρώ. «Με μερικές αλλαγές στην συμπεριφορά μας μπορούμε να εξοικονομήσουμε ενέργεια, να γλιτώσουμε χρήματα και να διευκολύνουμε την προσπάθεια της χώρας να μειώσει συνολικά το ενεργειακό της αποτύπωμα. Είναι πολιτικές που μόνο όφελος έχουν στην εφαρμογή τους. Η κυβέρνηση θα φροντίσει να παρουσιάσει σύντομα ένα συγκεκριμένο και συνεκτικό σχέδιο», ήταν η αναφορά που έκανε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σε υπουργεία, δήμους κι άλλους δημόσιους φορείς που θα συμμορφωθούν με τις συστάσεις για μειωμένη κατανάλωση και θα χαμηλώσουν φώτα και κλιματιστικά, το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει την δυνατότητα να δώσει ακόμη και bonus.. Δεδομένου πως δεν υπάρχει άμεσος τρόπος να ελεγχθεί η θερμοκρασία ενός κλιματιστικού, το αν ένας φορέας ανταποκρίνεται στις κυβερνητικές συστάσεις θα διαπιστωθεί από την σύγκριση των αντίστοιχων περσινών λογαριασμών. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΞΥΠΝΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ Ή ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ… ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ BONUS! ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣ.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software