ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ «ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ» Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ
Αποφασισμένος να «πατήσει το κουμπί» εμφανίζεται ο Πρόεδρος της Βουλής ώστε να βάλει φρένο στα έργα και ημέρες της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία (και) στη Βουλή έχει το ασταμάτητο του λόγου της.
Όπως έγινε γνωστό αναμένεται η απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής με αντικείμενο συζήτησης την τρισέλιδη πρόταση του Νικήτα Κακλαμάνη για την τήρηση των χρόνων των ομιλιών και τον «χρονοκόφτη» που θα κλείνει τα μικρόφωνα αυτόματα όταν κάποιος ομιλητής ξεφεύγει.
Το ερώτημα είναι τι θα γίνει με την εικόνα, διότι μπορεί κάποιος να συνεχίζει να μιλά ή να διαμαρτύρεται, ανεξάρτητα από την αυτόματη διακοπή μετάδοσης ήχου από το μικρόφωνό του.
Το πιθανότερο είναι να αλλάζει το πλάνο που μεταδίδεται από το τηλεοπτικό και διαδικτυακό κανάλι της Βουλής.
Μεταξύ των αλλαγών που προτείνονται υπάρχει και μια φωτογραφική ρύθμιση που αφορά στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιας και θα προταθεί να μην μπορεί να παίρνει τον λόγο ταυτόχρονα ως αρχηγός κόμματος και ως πρώην πρόεδρος της Βουλής.
Σε κάθε συζήτηση, θα επιλέγει την μια ιδιότητα με αποτέλεσμα να έχει ίσο αριθμό παρεμβάσεων και χρόνο ίσο με τους υπόλοιπους αρχηγούς κομμάτων.
Τώρα πώς θα το δεχτεί η Ζωή είναι ένα θέμα, αλλά μετά τα σόου θα υποχρεωθεί στην εφαρμογή της απόφασης.
