x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσήγαγε αναίτια πάνω απο 50 υγεινομικούς στο “τμήμα προστασίας δημοκρατικού πολιτεύματος”!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Καταγγελλουμε την αναίτια προσαγωγή 50 και πλέον υγειονομικών στη ΓΑΔΑ και μάλιστα στο “τμήμα προστασίας δημοκρατικού πολιτεύματος”, επειδή διαδηλωσαν ειρηνικά στην περιοχή του Κολωνακίου, κοντά στην οικία του πρωθυπουργού.

Μάλιστα οι προσαχθεντες καταγγέλλουν ότι τους παίρνουν τα κινητά τηλέφωνα και ότι δεν επιτρέπουν στους δικηγόρους τους να τους δουν, παραβιαζοντας νόμιμο δικαίωμά τους.

Με απόφαση του πρωθυπουργού εισέβαλε στα σπίτια μας η ανασφάλεια, ο εκβιασμός, η απαξίωση, ο εκφοβισμός, η ανέχεια.

Βρισκόμαστε στον 11ο μήνα αναστολής εργασίας, χωρίς μισθό και χωρίς δικαίωμα να εργαστούμε πουθενά.

Υγειονομικοί της πρώτης γραμμής, που επί 18 μήνες δώσαμε τη μάχη- χωρίς την “προστασία” του εμβολιασμού- της πανδημίας στην πρώτη γραμμή και χειροκροτηθήκαμε από τα μπαλκόνια.

Αντιμετωπιζόμαστε από την κυβέρνηση, της οποίας οι χειρισμοί απέφεραν χιλιάδες νεκρούς, σαν εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, σαν μολυσματικοί, τη στιγμή μάλιστα, που ο ΕΟΔΥ με επίσημα στοιχεία επιβεβαιώνει, ότι οι τριπλά εμβολιασμένοι αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό των διασωληνωμένων στις ΜΕΘ κι έχει καταρρεύσει το παραμύθι του τείχους ανοσίας και χαμηλής μεταδοτικότητας

 

Εκδικητική εμμονή και προσπάθεια καθυπόταξης, κάθε αντίστασης, στον παραλογισμό του Υγειονομικού διαχωρισμού ή προσπάθεια διάλυσης του Ε.Σ.Υ και διαμοιρασμού του σε ημέτερους;

Βρισκόμαστε έξω από την οικία του πρωθυπουργού ,ο οποίος δυστυχώς δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα.

Ειρηνικά ,όπως συνηθίζουμε ,διαδηλώνουμε για τα δίκαια αιτήματα μας, την επιστροφή μας στην εργασία, χωρίς όρους και προϋποθέσεις και την καταβολή των μισθών, που στερηθήκαμε, όλους τους μήνες της καταναγκαστικής αργίας.

 

Δεν εισβάλλουμε στην οικία κανενός, όπως συνέβη στα δικά μας σπίτια, δε στοχοποιούμε οικογένειες, δεν παρανομούμε.

Επί μήνες, διαδηλώνουμε μπροστά στη Βουλή και το Υπουργείο Υγείας.

Eίμαστε «αόρατοι» για τα ΜΜΕ και τους κρατούντες.

Εξασκούμε τα δημοκρατικά μας δικαιώματα, έχουμε πλήρη νομική ενημέρωση και κάλυψη και δηλώνουμε ότι εφεξής θα μας βρίσκουν συχνά μπροστά τους, ενάντια σε κάθε «άσκηση υποταγής» .

Το καθεστώς , ο ίδιος ο πρωθυπουργός, δεν άντεξε την ειρηνική διαμαρτυρία και με κλούβες των ειδικών δυνάμεων, μας προσήγαγε στον έκτο όροφο της ΓΑΔΑ στο τμήμα προστασίας δημοκρατικού πολιτεύματος.

Επιθυμούν να σπάσουν το ηθικό μας αλλά δεν θα τα καταφέρουν!!!

Δεν υποχωρούμε αν δε δικαιωθούμε!

Καταγγέλλουμε τήν αναίτια προσαγωγή στό τμήμα Προστασίας Δημοκρατικού Πολιτεύματος 50 υγειονομικών!

Καλουμε τώρα όλο τό κόσμο νά Μας συμπαρασταθεί έξω από τη ΓΑΔΑ

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software