x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Οι Κούρδοι επιτέθηκαν με ρουκέτες κατά δύο τουρκικών βάσεων

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

To κουρδικό PKK πραγματοποίησε πυραυλικές επιθέσεις κατά δύο τουρκικών βάσεων στο Ιράκ.

«Την Πέμπτη σημειώθηκε επίθεση με ρουκέτες σε τουρκική στρατιωτική βάση στην ιρακινή επαρχία Ντοχούκ».

Αυτό μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων της Τεχεράνης Mehr News Agency που επικαλείται τοπικά μέσα ενημέρωσης, αναφέροντας ότι στην τουρκική βάση στο Μπαμερνί της επαρχίας Ντοχούκ στο Κουρδιστάν έγινε πυραυλική επίθεση.

 

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε ως απάντηση στον πρόσφατο βομβαρδισμό πυροβολικού από την Άγκυρα σε μια περιοχή παραθερισμού στην επαρχία Ντοχούν, που προκάλεσε πολλά θύματα.

 

Επίσης την περασμένη Κυριακή, τα ιρακινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι επτά εκρήξεις ακούστηκαν στο έδαφος της τουρκικής στρατιωτικής βάσης, που βρίσκεται στα κοινά σύνορα μεταξύ Ιράκ και Τουρκίας. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η τουρκική βάση δέχτηκε επίθεση από πολλά drones.

Χθες, η ιρακινή ομάδα «Saraya Ababeel» δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει drone να επιτίθενται σε δύο τουρκικές βάσεις στο βόρειο Ιράκ.

Η Άγκυρα έχει επικριθεί ευρέως τόσο από τις ιρακινές και τις κουρδικές αρχές στη Βαγδάτη και το Ερμπίλ, καθώς και από τη διεθνή κοινότητα, για παραβίαση της ιρακινής κυριαρχίας με το πρόσχημα της καταπολέμησης του PKK, γράφει το Salam News με έδρα το Μπακού.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software