x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΡΓΟΥΝ ΟΛΑ;;; Με QR Code και ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ το ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ στη διαλυμένη Σρι Λάνκα!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
Αν τα κάνουν αυτά σε διαλυμένα κράτη, φανταστείτε τι ετοιμάζουν στους υπόλοιπους…

Οι κάτοικοι της Σρι Λάνκα έχουν κληθεί να μην γεμίζουν τα πρατήρια καυσίμων στη χώρα, καθώς η διαδικασία διανομής καυσίμων για οχήματα σύμφωνα με το σύστημα κωδικού QR που είχε καθυστερήσει νωρίτερα, θα εφαρμοστεί από σήμερα Δευτέρα σε πρατήρια καυσίμων σε όλη τη νησιωτική χώρα, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

«Το σύστημα κωδικού QR National Fuel Pass θα εφαρμοστεί από αύριο σε πρατήρια καυσίμων σε όλο το νησί», δήλωσε χθες Κυριακή ο υπουργός Ενέργειας και Ενέργειας της χώρας Kanchana Wijesekera.

 
 

Ζήτησε από τους ανθρώπους να αποφύγουν τον συνωστισμό καθώς το κοινό θα έχει όλη την εβδομάδα για να λάβει την ποσόστωση καυσίμων για την εβδομάδα από πρατήρια καυσίμων σε όλο το νησί, ανέφερε η Colombo Gazette.

Ο υπουργός είπε επίσης ότι η διανομή καυσίμων μέσω της πύλης National Fuel Pass μαζί με το τελευταίο ψηφίο του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματος θα έχει προτεραιότητα για πρατήρια καυσίμων που έχουν υιοθετήσει το σύστημα κωδικών QR.

 

«Το τελευταίο ψηφίο της πινακίδας και των άλλων συστημάτων που υπήρχαν νωρίτερα δεν θα ισχύουν από αύριο (1η Αυγούστου)», πρόσθεσε.

Ο υπουργός είπε ότι τα οχήματα είναι εγγεγραμμένα για το πάσο καυσίμων και εκχωρείται ένας κωδικός QR αφού επαληθευτεί ο αριθμός πλαισίου του οχήματος και άλλες λεπτομέρειες, το καύσιμο εκδίδεται βάσει συστήματος ποσόστωσης για όσους είναι εγγεγραμμένοι στην εθνική κάρτα καυσίμων.

Σύμφωνα με την εβδομαδιαία ποσόστωση καυσίμων, τα δίκυκλα θα λαμβάνουν 4 λίτρα καυσίμου ενώ τα τρίτροχα 5 λίτρα καυσίμου.

 

Τα μικρά τετράτροχα, συμπεριλαμβανομένων αυτοκινήτων και φορτηγών, θα γεμίσουν με 20 λίτρα καυσίμων για μια εβδομάδα, ενώ στα βαρέα οχήματα όπως λεωφορεία και φορτηγά θα δοθούν 40-50 λίτρα καυσίμου αντίστοιχα, ανέφερε η Colombo Gazette.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software