x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η άγνωστη μυστική συνάντηση Καραμανλή - Καρατζαφέρη

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
Σεπτέμβριος 2009. Λίγο πριν τη προκήρυξη των εθνικών εκλογών ο επικεφαλής του ΛΑΟΣ πέρασε τότε την πύλη του Μεγάρου Μαξίμου για να συναντήσει τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Η ΝΔ είχε τότε ισχνή πλειοψηφία στο κοινοβούλιο και τα κα συστημικά ΜΜΕ πολεμούσαν τον Καραμανλή, δημοσιοποιώντας μια σειρά από σκάνδαλα,  Στόχος η προετοιμασία του εδάφους για την έλευση Παπανδρέου και της οικονομικής δικτατορίας νέου τύπου (ΔΝΤ).
«Έχω 10 βουλευτές στη διάθεση σου για να σώσουμε τη χώρα, να μην πάμε άμεσα σε εκλογές και να μην αναγκαστούμε να πάρουμε σκληρά οικονομικά μέτρα. Θα περάσουμε μέτρα ήπιας δημοσιονομικής προσαρμογής και δεν θα ανοίξει ρουθούνι» φέρεται να του είπε τότε ο Καρατζαφέρης.
Η απάντηση Καραμανλή ήταν αρνητική, επειδή μεταξύ άλλων,  πίστευε ότι θα αλλοιωθεί η φύση της Νεας Δημοκρατίας.
Δεκατρία χρόνια μετά το ΛΑΟΣ έχει απορροφηθεί από τη Νέα Δημοκρατία, όμως η πατριωτική Δεξιά παραμένει κατακερματισμένη . 
Έχει τη μοναδική ευκαιρία να σώσει τη χώρα, αν ενώσει τα κομμάτια της και αποτελέσει τον αληθινό πατριωτικό πόλο που θα κοντράρει ευθέως τη Νέα Δημοκρατία.
Κάποιοι πρέπει να παραμερίσουν επιτέλους τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και να βάλουν πάνω από όλα την πατρίδα που υποτίθεται ότι αγαπούν και πρεσβεύουν.


e-genius.gr ...intelligent web software