x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σπουδαία μεταγραφή από Εμφιετζόγλου: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ Γ.Γ. ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Σπουδαίας σημασίας και ηχηρού πολιτικού μηνύματος η συμπόρευση του δικηγόρου Γιώργου Μπουλούκου με την Πατριωτική Ένωση του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Ο Γιώργος Μπουλούκος αναλαμβάνει Γενικός Γραμματέας της Πατριωτικής Ενώσεως.

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που πρώτη η Ε.Ω. δημοσίευσε για την ενσωμάτωση βαρέων ονομάτων της πολιτικής στο κόμμα του Προδρόμου Εμφιετζόγλου. Με δελτίο τύπου της εχθές η Πατριωτική Ένωση ανακοίνωσε την ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Γραμματέως του κόμματος, από το πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, τον Μεσσήνιο δικηγόρο, Γιώργο Μπουλούκο.

Ο Γιώργος Μπουλούκος είναι απόγονος μίας ιστορικής οικογένειας της Μεσσηνίας, η οποία έχει χαράξει βαθιά το στίγμα της στην πολιτική και στρατιωτική ιστορία της Ελλάδος. Παππούς του ήταν ο ηρωικός ταγματάρχης Γεώργιος Μπουλούκος, ο οποίος σκοτώθηκε στη μάχη του Γκαρονίν, στο αλβανικό μέτωπο το 1941. Πατέρας του είναι ο Άρις Μπουλούκος, Έλληνας στρατιωτικός και πολιτικός, επίτιμος αντιστράτηγος του Στρατού Ξηράς και πρώην βουλευτής. Υπήρξε δε ο στρατιωτικός ηγέτης της γνωστής οργανώσεως ΑΣΠΙΔΑ. Θείος του ήταν ο Διονύσης Μπουλούκος, ο γνωστός δικηγόρος και βουλευτής.

Ο νέος Γενικός Γραμματέας της Πατριωτικής Ενώσεως γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1971, φοίτησε στο Κολλέγιο Αθηνών, σπούδασε νομικά στην Αθήνα, ενώ είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Ο Γιώργος Μπουλούκος είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, με ειδίκευση σε θέματα ποινικού και εμπορικού δικαίου. Είναι μέλος  της Ένωσης Ποινικολόγων Ελλάδος. Έχει εκλεγεί 5 φορές Σύμβουλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Διετέλεσε μέλος του Προεδρείου ως Ταμίας και Αντιπρόεδρος. Έχει εκλεγεί δύο φορές Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης  της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Σχετικά με τα νέα του καθήκοντα, ο Γιώργος Μπουλούκος δήλωσε:

«Εντάσσομαι στο σημαντικό και σοβαρό εγχείρημα του Προδρόμου Εμφιετζόγλου, διότι είναι ο μόνος που μπορεί να συσπειρώσει τις πατριωτικές δυνάμεις της Ελλάδος και να τις στοιχίσει απέναντι στον αφελληνισμό, την ηθική κατάπτωση και την οικονομική εξόντωση των Ελλήνων. Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου δε χρειαζόταν για μένα συστάσεις. Ο ελληνικός λαός πρέπει να τον εμπιστευθεί, διότι ήδη ως απλός ιδιώτης έχει επιδείξει σημαντική προσφορά στην πατρίδα και την κοινωνία μας. Από τη νευραλγική θέση του Γενικού Γραμματέως της Πατριωτικής Ενώσεως δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ για να επιτύχουμε την πατριωτική αφύπνιση και ένωση όλων των Ελλήνων, για να σταματήσουμε την εθνική, κοινωνική και θεσμική παρακμή.»

Η Ε.Ω. ζήτησε από τον νέο Γενικό Γραμματέα της Πατριωτικής Ενώσεως να σχολιάσει ως νομικός και την επικείμενη τροπολογία που προτίθεται να καταθέσει στη βουλή η κυβέρνηση με σκοπό να αποκλείσει από τις ερχόμενες εθνικές εκλογές τον Ηλία Κασιδιάρη και το κόμμα του. Η απάντησή του ήταν η εξής:

«Αυτή τη στιγμή μπορεί να κρίνει κανείς μόνο με βάση τα όσα διαρρέονται στον Τύπο, χωρίς να υπάρχει μία σαφής εικόνα. Δεδομένης ωστόσο και της προαναγγελίας μίας τέτοιας τροπολογίας από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, θα πω ότι επί της αρχής, επειδή πιστεύω στη δημοκρατία, θεωρώ ότι κάθε απόπειρα αποκλεισμού πολιτών και πολιτικών φορέων από την εκλογική διαδικασία είναι επικίνδυνη και δύσκολα μπορεί να είναι συμβατή με το Σύνταγμα. Θα περιμένω το πλήρες κείμενο που θα καταθέσει ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Βορίδης για να τοποθετηθώ συγκεκριμένα».

Ο Γιώργος Μπουλούκος θα παραχωρήσει συνέντευξη στην Ε.Ω., την επόμενη εβδομάδα, αμέσως μετά την κατάθεση της επίμαχης τροπολογίας.

TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software